Saturday, July 4 2020
Posljednja vijest

Abazovic: DPS JE DO SADA MANIPULISAO MANJINAMA

 

Dritan AbazovicPoslanik Dritan Abazović je rekao da formiranje kluba “Alternativa-URA” u Skupštini Crne Gore označava početak novog procesa na političkoj sceni.

“Ovim se potvrđuje da pripadnici manjina shvataju da DPS nije njihov jedini zaštitnik i da mogu naći partnere u opoziciji koja je građanski orijentisana, spremna da ispoštuju njihove zahtjeve i koja ima senzibilitet za probleme nacionalnih manjina”, kazao je Abazović “Vijestima”.

Prema njegovim riječima, DPS je do sada manipulisao manjinama. „Glavni razlog za to je poltronski odnos lidera manjinskih stranaka prema DPS-u i osjećaj lažne sigurnosti koji im oni stvaraju“, rekao je Abazović i izrazio zadovoljstvo što „u ovako složenom političkom trenutku ima poslanika koji nijesu spremni da budu batina u nečijim rukama, a da svoje nacionalne i programske interese podrede interesima DPS-a“.

2 comments

  1. E ,bogme su nasli zastitu u tebu moj Abazi xaxaxa

  2. Dritan Abazović je jedini političar iz Ulcinja zbog kojeg se ne postidim kad ga vidim i slušam na TV-u, zbog njega sam još više ponosan što sam Ulcinjanin. Dok me je nastup bilo kojeg drugog ulcinjskog političara na javnoj sceni svih ovih godina, samo dovodio do osjećaja stida, sramote i poniženosti!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top