Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Abazovic: NEKI ALBANSKI LIDERI VODE ISTU POLITIKU KAO DPS

Poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović rekao je da bi prihvatanje prijedloga potpredsjednika Svetozara Marovića o rješavanju statusa opštine Tuzi bio “nastavak cinične politike ponižavanja građana i zdravog razuma”. “Gora stvar od toga je što Marović iznalazi sagovornike u pojedinim albanskim partijama, koje sada je jasno, vode istu politiku kao i DPS, samo što se različito zovu”, ocijenio je on.

Abazović je pozvao lidere albanskih stranaka da prestanu trgovati sa “aferašima sa Zavale” i da snažno stanu na stavu da opština Tuzi postane punopravna u proceduri koja je važila i za druge novoformirane opštine u zemlj. “Prestanite da se ponižavate i prihvatate mrvice sa prljavog stola DPS-a, koji je glavni krivac što građani Melesije već 20 godina ne mogu ostvariti svoja prava i zbog kojih ih je sve manje i manje u Crnoj Gori, a sve više po bijelom svijetu”, dodao je on.

Prema njegovim riječima, još uvijek ima onih koji zbog sitnih privilegija i apanaža, žrtvuju i obraz i interes građana koje predstavljaju.

 

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top