Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Abazovic: REVIZIJA PRIVATIZACIJE I POSLOVANJA OPSTINE

Poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da će ta stranka preduzeti sve mjere sa lokalnog nivoa vezano za raskid ugovora i procesuiranje neodgovornih investitora u Ulcinju. On je za “Vijesti” najavio i reviziju poslovanja opštine. “Ona bi bila sprovedena u najkraćem roku i nikoga pri tom ne bismo štedjeli”, dodao je Abazović.

Prema njegovim riječima, neophodno je drugačije organizovanje postojećih sekretarijata i formiranje novih kancelarija koje bi unaprijedile ekonomski ambijent.

“Mi bismo odmah pristupili izradi i donošenju strateškog plana opštine, marketing plana za investicije i plana za destinacijski menadžment u turizmu. Takođe bismo počeli seljenje institucija u Stari grad, počevši od Turističke organizacije, Muzičke škole, Centra za kulturu. Planirali smo da formiramo i Savjet za upravljanje Starim gradom”, istakao je Abazović.

One comment

  1. Potrebna je revizija svih privatizacija, jer su sve neregularne, a narocito Solane za koju nije ni raspisan tender, nego je onako data Barovicu, za neku sicu. I sad se izivljavava Veskobar i sa radnicima i sa pticama! Prije ce ga neka ptica kljucnuti u glavu, nego neki kukavni Crnogorac pljunuti!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top