Sunday, September 27 2020
Posljednja vijest

Abazovic: Simbolika Bajrama da bude nadahnuce za svaki nas naredni dan, mjesec, godinu…

“Neka minuli ramazanski post podsjeti da se samo ličnim požrtvovanjem može doći do najplemenitijih stvari i ostvarenja na mnogim poljima”

Dritan Abazović

Dritan Abazović (Foto: URA)

Lider URE Dritan Abazović čestitao je danas u svoje lično i u ime partije nastupajući Ramazanski bajram svim građanima islamske vjeriospovijesti uz želju da simbolika tog velikog praznika – pomirenje i povezivanje, bude trasa puta kojom će koračati Crna Gora.

“Želim da ta univerzalna simbolika dobrog koji nosi Bajram bude nadahnuće za svaki naš naredni dan, mjesec, godinu… Bajramski blagdani su prilika da nas podsjete da nikada ne smijemo da smetnemo sa uma vječne i neprolazne vrijednosti otkada je postojanja svijeta i ljudi a to su suživot, humanost i pravda”, navodi Abazović u čestitki.

“Neka minuli ramazanski post podsjeti da se samo ličnim požrtvovanjem može doći do najplemenitijih stvari i ostvarenja na mnogim poljima”, dodao je on.

“Podijelimo radost Ramazanskog bajrama sa svojim komšijama i prijateljima, uz želju svima da praznik dočekamo u zdravlju, čiste duše i punog srca neprestano širući ideju mira i solidarnosti u našoj Crnoj Gori”, poručio je lider URE na kraju čestitke.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top