Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Abazovic: TACI JE LEGITIMNI PREDSTAVNIK DRZAVE KOSOVO

Poslanik u Skupštini Crne Gore Dritan Abazović kazao je da ne vidi nikakav razlog za politizovanje i dizanje prašine oko dolaska potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Kosova Hašima Tačija u Crnu Goru.

“Ne postoji nikakva  potreba za bilo kakvim dodatnim politizovanjem situacije oko dolaska Tačija. Apsolutno ne vidim nikakvu potrebu da se oko toga diže bilo kakva prašina. Tačno je da rane iz bliske prošlosti u regionu nijesu zaliječene, ali moramo gledati u budućnost i nastojati da se ponašamo onako kako se ponašaju zemlje EU”, rekao je Abazović za Portal Analitika.

On je podsjetio da se radi o legitimno izabranom predstavniku jedne države kojeg je na neki način podržala i zvanična Srbija.

4 comments

  1. U današnjim “Vijestima” ima jedan sjajan tekst gospodina Vaselja Siništaja na ovu temu, vrijedi ga pročitati. Inače jedino ko može da se buni dolasku predstavnika nezavisne države Kosovo su povampireni srbočetnički teroristi kojima su Srebrenica, Račak i ostali brojni zločini herojska djela.

    • Procitao. Dobaaar. Inace, objavljen je prije tri, cetiri dana ovdje. Evo linka: http://mne.ul-info.com/v-sinishtaj-nesto-i-mi-mozemo-nauciti-od-kosova/

    • u Racku su ubijeni naoruzani teroristi koji su posle toga presvuceni u civilnu garderobu da bi se sve predstavilo kao napad na nenaoruzane civile, sve je to smislio Voker koji je obuceni CIA operativac i kome je maciji kasalj organizovat’ nesto takvo i nije mu bilo prvi put! Trebao im je izgovor za bombardovanje koje je vec bilo spremno, Racak je bio inicijalna kapisla za pocetak! Inace da znate samo, ti koji su ubijeni u Racku su na tijelu imali rupe od metaka a na garderobi, toj civilnoj u koju su presvuceni, nisu jer Voker i ekipa nisu imali vremena da se bave time. Izvjestaj im je trebao sto prije a dodatni problem je predstavljala doktorka-patolog koja se nije slagala sa Vokerom i njegovim izvjestajem! Uprkos tome Voker, koji je uzivao beskrajno povjerenje nadredjenih, je izvjestaj poslao i tako je sve pocelo…

  2. SVAKA MU ČAST I TREBA DA DOĐE I POSJETI SVOJ NAROD – I JA KAO CRNOGORAC ĆU GA DOČEKATI I POZDRAVITI JER VEĆA PRAVA IMAJU CRNOGORCI NA KOSOVU NEGO CRNOGORCI U ULCINJU .

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top