Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Ada Bojana: ODLUKOM ULCINJSKOG PARLAMENTA “TIHA ZONA”

 

Ada Bojana, Ada e BunësSkupština Opštine Ulcinj u ponedjeljak je donijela Odluku o Akustičkim zonama po kojoj je Ada Bojana svrstana u kategoriju “Tihe zone u prirodi”, saopšteno je iz Udruženja vlasnika objekata Ada Bojana.

Kako se navodi, ovom odlukom konačno će se zaustaviti negativan trend koji je doveo do toga da se u ovom vikend naselju koje je do skoro nosilo imidž tihog ribarskog mjesta, održavaju danonoćne žurke koje su u velikoj mjeri remetile red i mir.

“Apelujemo na sve vlasnike kućica da poštuju ovu odluku a nadležne institucije da sprovode kaznene odredbe i da više ne dozvolimo da se na Adi Bojani organizuju glasne žurke. Adi Bojani se od danas vraća mir i time će se zaštititi i životinjski svijet koji je jedinstven na ovom prostoru”, zaključuju iz ovog udruženja.

One comment

  1. Sto se tiče odluke, potpuno se slažem. Bilo je vrijeme vise da se nešto po tom pitanju preduzme ali sto se tiče zaštite “životinjskog svijeta” kako ste ga nazvali, bojim se da možete time samo divlje krave koje šetaju plažom da zaštitite, jer su na žalost ostale vrste davno istrijebljene. Pozz

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top