Sunday, June 16 2019
Posljednja vijest

ALTER MODUS: OD SADA BRZO I JEDNOSTAVNO DO KREDITA I U ULCINJU

 

Alter ModusVodeći računa o potrebama klijenata i stanovnika Ulcinja, mikrokreditna finansijska institucija Alter Modus otvorila je 01. juna vrata svoje nove kancelarije, na adresi Bulevar Đerđ Kastrioti Skenderbeg bb.

„Otvaranjem kancelarije proširili smo poslovnu mrežu od 15 kancelarija u Crnoj Gori . Kako konstantno radimo na jačanju odnosa sa klijentima na ovaj način smo naše usluge učinili dostupnijim našim klijentima i stanovnicima Ulcinja. Cilj nam je da ponudimo kvalitetnu uslugu i omogućimo finansijsku podršku na što brži i jednostavniji način.

Razumijemo potrebe te smo posebno usmjereni na pružanje finansijske podrške mikro i malim preduzećima, kao i preduzetnicima koji žele da razvijaju i unapređuju svoj biznis.

Svi zainteresovani će u ovoj kancelariji moći da se informišu o našoj kreditnoj ponudi i da apliciraju za kredite ponedeljkom, utorkom i petkom u periodu od 09 do 13h“ – saopšteno je iz kompanije.

Iz svoje ponude izdvajaju kreditni proizvod za finansiranje turističke djelatnosti sa posebnim sezonskim modelom otplate i program realizovan sa brojnim partnerima za kupovinu roba na rate bez kamate i provizije.

Iz kompanije dodaju da konstantno rade na unapređenju svojih usluga i širenju ponude te klijenti sasvim sigurno mogu očekivati i dodatne novitete.

Svim zainteresovanim klijentima na raspolaganju će biti kreditni savjetnik  ponedeljkom, utorkom i petkom od 09 do 13h. Informacije takođe mogu dobiti i putem telefona +382 67 604 517 ili +382 30 550 716.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top