Sunday, April 5 2020
Posljednja vijest

Apel igraca FK “Otrant Olimpik”: MISLITE MALO I NA NAS, I MI IMAMO FAMILIJE

 

Otrant OlimpikIgrači Fudbalskog kluba „Otrant Olimpik“ saopštili su da već mjesecima ne primaju zarade.

„Nadali smo da će nešto za nas biti od Donatorske večeri. Ali, ni od toga ni cent. Sada čitamo i radujemo se što su zaposleni u Opštini primili po četiri plate. Red bi, valjda, bilo da neko i na nas malo misli. I mi imamo familije. Bar jednu zaradu da nam uplate pred Novu godinu“, navode oni.

Zahtjeva se da se lokalna uprava snažnije uključi u rješavanje problema koje ima ovaj ulcinjski klub, te da, ukoliko nijesu sposobni da budu na visini zadatka, ostavke podnesu i članovi Uprave.

 

One comment

  1. Da bi klub bio stabilan, opstina mora opredijeliti zemljiste za izgradnju gradskog stadiona, kapaciteta oko 6000 gledalaca. Stadion bi trebao imati u svom sklopu i veci parking kao i zeleni park u kojem bi nasi sugradjani mogli izvesti svoju djecu. Takodje u sklupu samog stadion treba predvidjeti i lokale koji bi se mogli rentovati. Razviti omladinsku skolu , napraviti dobar seniorski tim ciji cilj bi trebao biti izlazak u prvih par krugova kvalifikacija za evropska takmicenja. E na taj nacin se pravi klub koji ce biti stabilan i koji ce biti ponos grada…..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top