Tuesday, April 13 2021
Posljednja vijest

Bajraktari: SMIJESNA OBECANJA I PREDIZBORNE MANIPULACIJE

Omer Bajraktari (2)Predsjednik Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Omer Bajraktari ocijenio je da „kada se lokalna vlast konstituiše na osnovu sporazuma koji nije dostojan ni za predškolski nivo, onda se građani ne trebaju čuditi činjenici da je ovo najgora vlast u istoriji naše opštine”.

“Smiješna obećanja kao što su fabrika lososa, turistički resort na Mavrijanu, fabrika bitumena,… su samo ogledalo DPS politike koja je uništila Ulcinj, i jasno pokazuju odnos ove partije prema gradu transformišući ga u jednu od najsiromašnijih opština u Crnoj Gori”, naveo je on.

Prema njegovim riječima, i koalicioni partneri DPS-a na lokalnom nivou su bez ikakvog otpora prihvatili igru DPS-a samo i isključivo zbog sitnih ličnih interesa.

“Za igru je potrebno dvoje, odnosno bez partnera iz nacionalnih partija Ulcinj nikad ne bi bio na ovakvom nivou. Kajanje i distanciranje koju pokazaje jedna nacionalna partija danas predstavlja samo predizbornu manipulaciju jer bez njih, DPS bi dan-danas bila opoziciona partija u Ulcinju”, dodao je Bajraktari.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top