Wednesday, January 20 2021
Posljednja vijest

Bar za primjer: KONTEJNER ZA POLOVNU ROBU

Poslednjeg dana maja u Baru, je na gradskom trgu  pored info-table Turističke organizacije Bar, postavljen prvi gradski kontejner – spremište za polovnu garderobu. Prema riječima Predraga Ristovića, direktora Komunalnog sektora JP Komunalne djelatnosti, njegovi sugrađani su na djelu pokazali šta znači humanost.

Kontejner za garderobu je poklon firme „Korali“ iz Kraljeva, od koje je barsko komunalno preduzeće kupilo i pet podzemnih kontejnera za otpad.

Ovo spremište za polovnu garderobu omogućava svima koji imaju malo dobre volje i robu koju više ne koriste, da je doniraju u humanitarne svrhe, tako što će je spremiti u kese i staviti u spremište.

U nekoliko navrata kontejner je bio na meti lopova, pa sada prema riječima Ristovića, radnici JP Komunalne djelatnosti, svakodnevno obilaze spremište kako bi psiječili krađe, i dodaje da im u tom poslu pomažu i građani koji ih redovno obavještavaju o „upadima“.

– Apelujem na ljude da ne otvaraju kontejner i uzimaju garderobu, već da se obrate našem preduzeću. Mi robu lagerujemo u našem skladišu i kome god je potrebna može da dođe i da vidi šta mu odgovara i da uzme, ističe direktor Komunalnog sektora JP Komunalne djelatnosti i dodaje da je spremište i postavljeno „da narod ostavi garderobu za one kojima je potrebna“. (Portal Analitika)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top