Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Beci: NESHVATLJIVO DA STRANKE U ULCINJU NE POSALJU DPS U OPOZICIJU

Neshvatljivo je da stranke koje su ostvarile respektabilan rezultat u Ulcinju ne mogu poslati DPS gdje mu je i mjesto – u opoziciju, kazao je Dan-u Safet Beci, član Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore i odbornik stranke u Skupštini opštine Ulcinj

Eventualna koalicija DPS-a i SDP-a u Ulcinju nije korak u dobrom pravcu, niti je u interesu razvoja našeg grada.

Očigledno je da u ulcinjskom SDP-u nisu jos odlučili kojim putem ići u budućnost, a mi sasvim sigurno ne vjerujemo u svijetlu budućnost Ulcinja sa postojećom DPS elitom. Imali su vremena i prostora da pokazu šta umiju, a sadašnje stanje Ulcinja je prava slika njihovog znanja i umijeća: porušeni i zatvoreni hoteli, crpljenje resursa preko Morskog dobra i siromašenje Ulcinja i njegovih građana, jedino je što su uspjeli za više od dvije decenije na vlasti. Od bogatog grada napravili su siromašnu opštinu. Takav koalicioni partner sasvim sugurno nije budućnost Ulcinja i njegovih građana.

Predavati grad u ruke DPS-a je dodatno sporna zbog toga što je i ovog puta na lokalnim izborima u Ulcinju ta partija upotrijebila cijelu paletu zloupotreba i mahinacija. Treba li podsjećati da je ta partija nastavila kontinuitet zloupotreba državnih resursa u partijske svrhe koristeći nemaštinu da bi kupovala glasove, dijelila socijalu, zapošljavala jednog da bi dobila četiri glasa, brisala ljude iz biračkih spiskova samo da bi došla u poziciju da održi vlast. Stranka koja nema ideologiju već jedinu i isključivu ideju – održati se na vlasti zarad daljeg siromašenja Crne Gore, a bogaćenja njihovih istaknutih pojedinaca.

Nad tim se ne može zažmuriti i bilo kakva koalicija sa takvim partnerom će Ulcinjanima donijeti samo nove nevolje, a ne izlaz iz dugogodišnje stagnacije našeg grada.

13 comments

 1. Ajde bre becicu, vi ste najvise stete napravili albanskim partijama, i sad vi to neki pametnjakovic savetujete da albanske stranke naprave koaliciju medjusobno…..

  • @Pinjes
   Albanske partije su najveću štetu napravile same sebi i svaki dan koji protekne u saradnji sa DPS-om još više im štete pravi a da toga nisu ni svjesni, ali biće jednog dana.

 2. Svi smo ulcinjani

  Ponavljate iste greske kao u niksic , koalicija albanskih stranaka je neodrziva i to svako dobro zna , i treba da postujete malo i svoje glasace dugih nacija, mislim da smo svi svjesni da najveca bruka ulcinja ja sam ubijedjen u njegovu istoriju bila ono sto se desavalo prvih tri dana nakon izbora , kad su odjednom postali svi albanci slepo nacionalni .Kao da u ulcinj ne zive i crnogorci i bosanci, Ja kao albanac hocu od srca da se izvinjavam ostalim mojih komsijama prijatelje sto se deklarisu kao ulcinjane i ako nisu albanci.to nisu bili pravi ulcinjani to su samo izdajnici najveci ovog grada, sto svoje koplekse hoce da pravdaju sa tim da se pokazu ko su veci albanci , a u svari niti znaju sta znaci to.

 3. Od kad si postao toliko elokventan?Ma nema vlasti u ulcinju beZ dps-a.Tesko. Vam je da prihvatite realmost:)

 4. Maksimum dometa svakog glasača DPS-a je makar elementarna pismenost, međutim u slučaju prethodnog komentara vidi se da to itekako nedostaje. Na žalost, ogromna većina običnih glasača DPS-a su nepismeni i pokazuju evidentan manjak inteligencije.

  • Naravno da su glasaci Dps-a i te kako pismeni:)) Morate se za nesto uhvatiti , vidjeli smo ko ste i sto ste na ovim izborima;))

   • @Dragana
    Lako vam je sa ovakvim narodom i ovakvim glasačima dobiti izbore, pa upravo sam to i pominjao. Manjak inteligencije je evidentan kod glasača DPS-a, jer jedan prosječan glasač te partije sebe spušta na nivo, recimo jedne ovce koja se prodaje na pijacu. Ja bih vam vrlo rado predložio da vi, vjerni glasači DPS-a osnujete udruženje glasača koje bi se zvalo jednostavnim imenom – BEEEEEEEEEEEE!

 5. Ako su ovi iz DPS-a nepismeni. Zamisli tek ove što 25 godina kukaju i ne mogu da ih smijene…

  • @Steamroller
   A kako drugačije mogu da se bore protiv njih? Jedino mogu da kukaju. Kad bi sreće bilo pa pokupit narod i izvest na ulice pa smijenit ovu bagru jer i DPS je sa ulice došao na vlast pa bi ulica trebalo da ih makne.

 6. Ulcinj je postao Geto, nacionalni, razvojni, duhovni i kulturni.
  Turci su od Ulcinja napravili lijepu varosicu ali je svijest naseg naroda ostala na razini od prije 500 godina.
  Umjesto da sirimo vidike mi smo sve vise zaostali.
  Uzimamo se u uskom krugu na ivici incesta.
  Sebicni smo i egoisti.Zaboravili smo sta je to javno dobro.Pa mi smo zamalo ugasili sve sto su vredni ulcinjski neimari gradili.Sta je sa javnim cesmama?Sta je sa hotelima i fabrikama?
  Ko je kriminalcima iz PG pomagao sve ove godine na urusavanju naseg grada.
  Naravno da su to UL tkz. politicari.Sta reci za njih?
  Steknu pozicije jer ih narod glasa da drze do sebe i casti naroda koga predstavljaju.A oni cim stignu u PG zaborave ciji su i od koga su(cast rijetkim izuzetcima).Pa se utrkuju i takmice da se iskljucivo za svoju licnu korist(stanove,kola) i pozicije sto vise ulizuju Gospodaru.
  Ako citaju ove komentare pa ako se i prepoznaju moramo im reci da prestanu da se poltronisu, ulizuju, glume i varaju, lazno prestavljaju…
  Postovani nasi delegati gradani Ulcinja vas mole DA PRESTANETE DA PLJUJETE PO NARODU KOJI VAS JE IZABRAO.
  AKO STE PRISTALI DA PLJUJETE NA SEBE TO JE VAS IZBOR ALI ZNAJTE DA RIZIKUJETE DA VAS SE GENERACIJE STIDE.

 7. zna se kako i na koji nacin je dosao DPS do 9 mandata. Jedno je istina, da kompletna masinerija DPS-a koja je bila instalirrnea na na Cetinje na izbore, spustila se u Ulcinju,taj dan kad su bili izbori,ja kao Ulcinjanin,imao sma osecaj da je glabi grad Crne Gore Ulcinj. Gradom su setilai Ministri,funkcioneri dps-a,visoki predstavnici inspekcije, barovici,i kompanija,tako da znate vi glasaci DPS-a kako ste dosli do 9 mandata.
  Zna se da u 2 primorska grada CG dps nije imao vlas, to je HN i Ulcinj, a ako bog da, nece Ulcinj uzeti DPS. Ta Albanska partija koja bude usla u koaliciji sa dps,ona ce mu legalizovati sve necasne radnje i kupovine glasova.

  Mislim da ce i ovaj put DPS ostati van igre.
  Dragana ima vlasti bez DPS, nema veze jescemo hleba i soli, a dps neka cuva PG,jel mu je sve na staklenim nogama

  • Ljudi, koja dragana bre, sa ljudskom vrstom koja glasa DPS ne treba polemisati jer oni ništa drugo ne umiju reć osim “a što vam napravismo za ove izbore, a kako smo vas razbili, MILO MILO MILO!!!” itd. BEEEEEEEEEEEE MILO MILO MILO BEEEEEEEEEE MILO!!!

 8. polovina gradjana nam je na ivici gladi, a druga polovina na ivici razuma!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top