Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Canka: AVANTI PREVARANTI!

Mustafa CankaI oni koji su dali ovu dezinformaciju, znaju da to apsolutno nije tačno. Ja nikada nikoga u životu nijesam prevario, za razliku od dokazanih prevaranata. Ipak, važno je da i u ovom slučaju ostavljaju tragove.

Znaju oni odlično da sam ja svaku fakturu, svakog mjeseca, lično uručio onima koji su poručili i sa kojima su dogovorene te usluge. I da su oni tražili nekoliko puta od odlazećeg gradonačelnika, a bilo je i svađa, da se usluge plate. Što je on odbijao. Ali, 11. maja 2016. godine plaćene su te usluge, i da su za jedan mjesec u 2017. godini evidentirali obavezu u računovodstvu Opštine!? Dakle, ja govorim istinu i nikoga ne obmanujem, a još manje pokušavam da prevarim!

I zašto bi, da ima nešto nezakonito, javni izvršitelj prihvatio validnost faktura.

Istovremeno, ukidno rješenje Privrednog suda je nezakonito, konfuzno i proizvoljno. Navodi se da u fakturama nije navedeno koja je usluga pružena, što naravno nije istina, te da nije navedena obaveza plaćanja PDV-a. A članom 26. tačka 10. Zakona o porezu na dodatu vrijednost (“Sl. list RCG”, broj 65/01 …04/06) i (“Sl. list Crne Gore”, broj 16/07,40/11) propisano je oslobađanje od plaćanja PDV na usluge koje obavljaju nevladine organizacije!

Najveći lapsus Privrednog suda je kada u obrazloženju svoje odluke navodi da se ne vidi dospjelost obaveze. A nasuprot tome izvršni povjerilac, NVO “Ul info”, je shodno članu 25. ZIO dostavio izvršnom dužniku opomenu pred utuženje, pa se samim tim smatra da je isti pisanim dokazom uredno obaviješten o nastaloj obavezi, odnosno u istoj opomeni je određen rok dospjelosti obaveze.

Tako da će sve uskoro doći na svoje. Znam da je ovo njihov posljednji očajnički pokušaj da meni lično pokušaju da naude. Avanti, prevaranti! Samo ste se još jednom osramotili.

6 comments

 1. dr miko jovanovic beograd

  ako si i upola borac kao tvoj babo onda sam uvjeren da ces dobiti bitku. svima,a pogotovo nama ulcinjanima koji radimo i boravimo van ulcnja, si potreban.ja te zovem prozorom ulciinja pa te molim da stakla na tom prozoru budu i dalje cista,kao do sada. pozdravi baba a tebi zelim dobro zdravlje i uspjehe na svim poljima.

 2. Podrska za tebe !
  A sve rijeci osude za nekulturu i ulicarsko ponasanje neljudi iz strukture politicke stranke FORCA koja je sve sto je dotakla pretvorila u mehanizam obmana, izvor dezinformacija i politicke propagande, pocevsi od Koha javore, Tv Teuta, Lajm.me, Nacjonalnog savjeta albanaca i tako redom. Mislim da je vrijeme da se stane na kraj ovome.

 3. Mustafa.. nisi im podoban vi iskreno volite svoj grad I gradjane I vjeruj mi oni to cijene, a ovi prevaranti ne idu daleko Istina je na tvojoj strani,
  Nastavi sa kvalitetnim postenim radom kao do sada a vrijeme ce pokazati svoje
  Uzdravlje zivio I Samo opusteno,
  On stvarno misli da svi iz nove mahale su kao on… ponekad novac I moc zalude ljude

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top