Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Canka: CINJENICE SU NEUMOLJIVE, PREVARANTI NE GOVORE ISTINU!

 

Da su fakture NVO “Ul info” prihvaćene od trenutne vlasti u Opštini Ulcinj kao validne, potvrđuju činjenice.

  1. Ja, Mustafa Canka, izvršni direktor NVO „Ul info“, sam 9. maja 2016. godine dostavio (prvu) fakturu br. 35/2016 i ona je nakon samo dva dana plaćena! Dokaz – izvod iz banke.

Faktura

 

Nakon toga, jer im se nije svidjelo moje pisanje, obustavili su isplate istih takvih faktura koje sam ja uredno svakog mjeseca lično dostavljao.

  1. Dokaz da su one evidentirane u računovodstvu Opštine, jeste i akt predsjednika Opštine, od 7.11.2017. godine, gdje navodi da je faktura pod brojem 58/2017 zavedena u računovodstvu Opštine. Kako može jedna, a ne druge? I zašto se prihvata ta faktura ako nije validna?

Dopis

Znači, obaveza je prihvaćena u julu ove godine, ali, naravno, račun još uvijek nije plaćen. Samo zato što naloge za isplatu potpisuje jedna osoba: odlazeći gradonačelnik, u drugom mandatu.

Dakle, sve je jasno: radi se o hiru jedne osobe prema novinaru Mustafi Canki i pokušaju da se ovoj NVO nanese ekonomska šteta.

A prevaranti, iako su demaskirani pred licem čitave javnosti, i dalje bezuspješno pokušavaju da manipulišu! U ovom slučaju im to neće uspjeti. Činjenice su neumoljive, a ljudi će sve ovo potvrditi, kao što je to javno i čojski učinio predsjednik Skupštine opštine g.Ljoro Nrekić.

Tako da ćemo dati još jednu šansu Privrednom sudu da ispravi pogrešku, a ako ne, idemo parnicom. Već smo dokazali da prevaranti govore neistinu!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top