Sunday, September 27 2020
Posljednja vijest

Cestitka: PAJOVIC CESTITAO BAJRAM

U ime Pozitivne Crne Gore i svoje lično ime Reisu Rifat efendiji  Fejziću, Mešihatu Islamske zajednice Crne Gore i svim vjernicima i građanima islamske vjeroispovjesti čestitam predstojeći Ramazanski Bajram.

Nakon mjeseca posta i iskušenja želim vam da bajramski praznik provedete u miru, zdravlju i dobrom raspoloženju sa porodicama,prijateljima i komšijama.
Obaveza svih nas građana Crne Gore je da u budućnosti njegujemo toleranciju, razumijevanje i solidarnost kako bi generacije koje dolaze naučile da žive u slozi i različitostima koje predstavljaju bogatstvo svakog građanskog društva.

Darko Pajović,
Predsjednik Pozitivne Crne Gore

One comment

  1. Vazno je Nama , da nam ONI svi odreda cestitaju bajram jer ako nam neko ne cestita bajram od vlasti ili opozocije onda je to “ne?oprostivo” , a to sto nemamo vode I struje to nema veze.vaznija nam je zastava I himna od osnovnih zibotnih uslova. Ko ce meni da plati stetu prouzrokovanu nedostatkom vode I struje? Niko . A to sto nam djeca, kad prodje sezona Sjede kuci jer nema posla ,to vas boli briga.I to sto nemamo ni za gorivo dok vi vozite najnovija auta. Pa naucite I nas da I mi zaradjujemo Kao vi

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top