Thursday, February 25 2021
Posljednja vijest

Crvenom krstu Rozaje donirane maske i rukavice .

 

MeridiabetKompanija Meridianbet se istakla po svojim donacijama u prvoj  etapi borbe protiv pandemije COVID-19. Društvenu odgovornost i solidarnost pokazali su u vidu dodjele paketa pomoći u vidu hrane i opreme – opštinama širom Crne Gore, koju su sproveli u saradnji sa Crvenim Krstom. Novčanom donacijom od više desetina hiljada eura  NKT-u za kupovinu potrebne opreme zdravstvenim radnicima, zatim dodjele vaučera za kupovinu u dječijem butiku Kids Land svim bebama rođenim 19. aprila kao i donacijom najsavremenijeg EKG aparata kardiološkom odeljenju KBC-a Podgorica.

Iz kompanije ,koja uspješno posluje u preko 30 svjetskih zemalja, koja svoj najveći uticaj ima na Balkanu poručuju da nije vrijeme za opuštanje i da smo u novom talasu pandemije. Treba biti spreman za novu etapu , a među prvima kojima je pomoć potrebna je opština Rojaže.

U tom gradu je velika borba sa novim talasom Covid -19, gdje ima preko 100 zaraženih . Glavni problem širenja pandemije je nedovoljno zaštitnih sredstava i potrebne opreme. Tako je kompanija Meridianbet više hiljada maski i rukavica Crvenom Krstu Rožaje  kao pomoć tom gradu.

Meridian nas još jednom podsjeća koliko je potrebno biti odgovoran i solidaran u ovako teškim trenucima. Apeluje na ostale kompanije da im se pridruže da zajedničkom snagama zaustave ovaj novi talas nevidljivog neprijatelja.

94 comments

 1. Koliko sam izgubio kod njih a I jos cu bar mi je milo sto ovo rade!Dok drugih nidje nema oni od starta su tu

 2. Veliko bravo…uvijek na pravi nacin pomazete..

 3. Ovo je nesto sto je svakom gradu sad najpotrebnije…bravo!

 4. Kao i uvijek, tu su kad je najpotrebnije

 5. Najveci bili i ostali! Svaka cast!

 6. Nemam rijeci! Bravo!

 7. Svaka cast ovoj firmi i dalje pomazu koliko mogu

 8. Meridijan ispred svih humani ljudi za respekt

 9. Jagodicabobica

  Svaka cast, vidi se humanost u ovakvim situacijama

 10. Nikad ne prestaju da iznenadjuju, bravo

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top