Thursday, April 9 2020
Posljednja vijest

Cungu: PREVAZIDJENE POTESKOCE OKO IZGRADNJE AKVA PARKA

Akva park, bodyslidePredsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu sastao se juče sa turskim investitorima, predstavnicima firme „Polin“, koji su već nekoliko godina zainteresovani da u najjužnijoj opštini sagrade Akva park.

Cungu je na sastanku kazao da je Opština veoma zainteresovana za investicije ovog tipa, te da će nastojati da investitorima pomogne u procesu realizovanja njihovih aktivnosti.

„Sigurnim koracima, nakon što su prevaziđene određene poteškoće i Ulcinj će dobiti svoj Akva park, koji ne samo da će upotpuniti turističku ponudu grada, već će služiti i kao podstrek za unapređenje saradnje i u drugim oblastima. Osim navedenog, otvaranjem Akva parka se očekuje i otvaranje desetine novih radnih mjesta“, rekao je Cungu a prenosi „Dan“.

6 comments

 1. Prvo da Opstina , da saopstenje na koji nacin je otela zemlju od mjestana Štoja nakon izgradnje puta Port Milena-Ada .

  Zasto su put imenovali na regionalni kad je lokalni i po zakonu i dr.CG
  Cekamo saopstenje od Nazifa Cungua

 2. TREBA VRATITI ODUZETU ZEMLJU STOJANIMA A ONDA GRADITI BILO STO SAMO PO PLANU A NE KSO CENTAR ŠTOJA.

 3. Đe ima u nekoj civilizovanoj državi da je zona morskog dobra duzine 3 km i više.
  Pitam što se po tome radilo?

 4. Sram stojane da bude neka znaju da je oteto prokleto. sve ste uyjeli na dva svijedoka

 5. Za vrijeme Ramazana ,
  sramota je da lažeš. Tvom đedu su uzeli zemlju. Albinq nisi svjestan da smo u 21 vjeku, preboli dječije bogine, odrasti zdrav jer si mlad.

 6. Mom djedu nisu uzeli niti oteli zemlju. sve je zaradio i platio. Gradjnin u 21 vijeku se lopovi salju u zatvor.mene bi sramota bilo da sam stojanin sa otetom zemljom od drzave. nema drzave da sve koji su pokrali zemlju na dva svjedoka da ih pohapsi. qq nane

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top