Saturday, January 16 2021
Posljednja vijest

“Dan”: CUNGU PRIJAVIO DJEKU ZBOG MANJKA TOALET PAPIRA!?

 

Letër Higjienike, Toalet papirPredsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu je sredinom juna tražio od Specijalnog državnog tužilaštva, odnosno od specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića da istraži manjak higijenskih sredstava u Opštini indirektno optužujući bivšeg predsjednika Opštine Fatmira Đeku, piše „Dan“.

U dokumentu koji objavljuje taj list navodi se da su fakture kompanije „Miss Company“ iz Mojkovca primljene, odnosno priznate od strane predsjednika Opštine i zavedene u računovodstvu kod Sekretarijata za budžet i finansije.

„Fakture se odnose na sredstva za održavanje higijene, za čiju nabavku je nadležna Služba za zajedničke poslove. Od navedene službe smo dobili obavještenje da su navedene fakture dostavljene navedenoj službi, ali da navedena roba nikada nije dostavljena. Molimo vas da utvrdite da li u radnjama navedenih lica postoje elementi krivičnih djela koja se gone po službenoj dužnosti“, kaže se u zahtjevu koji je Cungu uputio Katniću.

Cungu je u izjavi „Danu“ potvrdio da su o ovom slučaju „obaviješteni nadležni organi“ , te da je „Miss Company“ prinudnim putem naplatila 7.500 eura.Toalet papir (1)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top