Friday, August 14 2020
Posljednja vijest

Debata: OSTRO SUCELJAVANJE RESULBEGOVICA I CUNGUA

Sinoćnju debatu na TV Teuta obilježila je oštra polemika između lidera Force i predsjednika opštine Ulcinj Nazifa Cungua i predsjednika Opštinskog odbora SDP-a i potpredsjednika opštine Selima Resulbegovića.

Naime, Resulbegović je pokazujući pred kamerama skicu optužio Cungua da je Studijom lokacije za Šas, na kojem ima svoju privatnu imovinu, obuhvatio i 32 hiljade metara kvadratnih državne imovine. Ocijenio je da se radi o milionskoj šteti za državu.

Cungu je odbacio te navode optužujući istovremeno Resulbegovića da je izmjenom Detaljnog urbanističkog plana namjeravao da na svojoj imovini, ispod hotela „Mediteran“, gradi objekat čija bi spratnost bila iznad nivoa puta.

Resulbegović je te navode odbacio i optužio Cungua za manipulacije.

Sukob između čelnih ljudi odlazeće opštinske vlasti je, nakon ovih teških međusobnih optužbi, očito kulminirao.

28 comments

 1. Dritan za predsjednika .!!!!!!

  • Pa, zar Dritan nije u vlasti ? I sto je pokazao…sto je demantovao..sto je uradio ?? Taj vrli “patriota” ! za grad za drzavu

 2. Kako to da Norvezani i Svedjani zive odlicno , a na tako su losem geografskom polozaju dok smo mi u srcu svijeta , sa odlicnim geografskim polozajem? Problem je u tome, sto mi kao narod ne umijemo da se organizujemo. Uvijek ce nam biti vazniji nas licni interes od interesa sveopsteg dobra . Nasi politicari nemaju viziju. Nasi politicari nemaju harizmu . Neki cak nemaju ni skole , dok kod nas raste stopa ‘odliva mozaka’. Da li cemo cijeli zivot da zivimo ovako , cekajuci da se nesto samo od sebe desi ? Sta bi rekli slavni gusari Ulcinja , kada bi nas vidjeli sta od njega napravismo?! Ulcinj , grad koji je nekada bio jedan od glavnijih na Jadranu (imali su vise brodova nego danas cijela CG) . Iznevjerili smo ih i treba da nas je sramota . Bicemo mrlja u moru njegove prelijepe istorije. Zato dajte da uradimo ono sto mozemo da uradimo . Neka svaki gradjanin po na osob pocne da svaki dan radi na tome jer Ulcinj nije samo vlast (koja dolazi i odlazi), Ulcinj je zbir svih nas , i crnih i bijelih , i krstasa i mjeseca , bez razlika!

 3. Ulcinj multikultura

  Tako je puna podraka korisniku etf potpuno je upravu.Dosta vise deljenja dok se mi delimo lopovi nas kradu i koriste.Za ujedinjeni Ulcinj svih boja i nacija.

 4. Nova snaga bez veeelikih intelektuaca, od ovih nas glava boli, vec dosta godina. Da sumiramo, Hajdinaga..tuzilastvo..Cungic..tuzilastvo..Djeka ..tuzilastvo.., da ne pominjemo ove sitne interezdzije…

 5. branko temelkoski liman

  kde su pare od puta u liman do izlazak na valdanoske djade , neko je pare za tu deonicu preusmeri za drugu deonicu

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top