Monday, July 16 2018
Posljednja vijest

Demokrate: OVIH DANA KRECEMO SA KAMPANJOM U ULCINJU

Boris Bogdanovic

„Demokratska Crna Gora duže od dvije godine vodi aktivnu terensku kampanju protiv Demokratske partije socijalista Crne Gore i njihovih satelita u okviru koje smo obišli gotovo 200.000 domacinstava, sa ciljem konačne smjene vlasti, pobjede na izborima i promjene nakaradnog sistema vrijednosti, koji se ukorijenio na ovim prostorima punih tri decenije“, izjavio je generalni sekretar te stranke Boris Bogdanović.

On je Portalu Ul-info rekao da Demokrate pripremaju komunikacionu i izbornu strategiju za opštinu Ulcinj, čija će implementacija krenuti ovih dana. „Ovom strategijom stvorićemo sve neophodne pretpostavke za sazivanje Prve izborne konvencije na kojoj će preko 500 delegata birati Opštinski odbor i rukovodstvo Opštinskog odbora.“, istakao je Bogdanović.

Dodao je da će lokalni organi ulcinjskih Demokrata formirati izbornu listu, utvrditi nosioca izborne liste, konstituisati sve mjesne odbore i usvojiti izborni program, koji će biti koncipiran po principu problem-rješenje.

“Dakle, sve što radimo, radimo hirurški precizno, bez ikakvih improvizacija, jer se jedino na taj način možemo izboriti protiv posljednjeg diktatorskog režima u Evropi“, zaključio je Bogdanović.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top