Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Djeka: DOGOVOR JE KONACAN

Lider Demokratske partije i koalicije „Zajedno za budućnost Ulcinja“ Fatmir Đeka izjavio je da je dogovor sa Forcom i Pozitivnom o formiranju lokalne vlasti konačan.

Prema tom dogovoru, njegova koalicija će dobiti oko 35 odsto funkcija u budućoj izvršnoj vlasti, nešto više Forca, a ostatak Pozitivna.

Đeka je „Vijestima“ rekao da je na ovaj način stavljena tačka na pregovore sa DPS-om.

Nezvanično je saopšteno da će potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović danas boraviti u Ulcinju.

7 comments

 1. Toooo legendoooo!!!
  Ti si nas spasitelj, covjek koga Ulcinj dugo ceka i zasluzuje..
  Neka ti je sa srecom i da nam dugo, dugo godina vladas u zdravlju i veselju!

 2. vracanje u devedesete katastrofa.

 3. NEKA, NEKA- LEKA ĆE DA ČEKA- DOĆI ĆE…

  • @SHESTANI
   Kad bi vi Šestani, Malisori i svi ostali katolici okrenuli leđa DPS-u svima nama bi bolje bilo, ali vi ste uvijek glasali samo njih i to samo zato što su oni na vlasti i samo zato da bi dobili neku ličnu korist.

 4. Gospodine-Gospođo, kada spomenete SHESTANE treba da se dobro zamislite i poštujete ovaj narod, jer Shestani se rijetko mijenjaju, oni znaju gdje se nalaze, oni su autokton narod na svom mjestu i niko ih ne može istjerati, a nikakao nagovoriti protiv “SEBE”… Budite spokojni mi ćemo biti tu gdje smo na pravom putu…….

  • @SHESTANI
   Poštovani gospodine, gdje se u mom komentaru može pročitati nepoštovanje prema bilo kome? Ne znam odakle vam to, naravno da su Šestani i svi katolici autohtoni ovdje i niko nema namjeru da ćera bilo koga, ja se nadam da je prošlo vrijeme kada je DPS ćerao Bošnjake, liberale i sve “neprijatelje” CG.
   Ja sam samo govorio o tome da ako zaista mislite dobro svima, onda bi trebali malo da poradite na sebi, prvenstveno kada su izbori. Prvi korak u tome je da okrenete leđa DPS-u, mali korak za vas ali veliki za sve nas.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top