Monday, January 25 2021
Posljednja vijest

Djeka i Zenka: DP i DUA ZAJEDNO NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA

IMG-cbc34afc408de2e91c8c1c76264f8bcb-VAlbanske nacionalne stranke, Demokratska partija i Demokratska unija Albanaca, postigle su dogovor o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima koji će se u Crnoj Gori održati 30. avgusta.

To su danas na konferenciji za štampu u ulcinjskom hotelu “Mediteran” saopštili čelnici tih partija, Fatmir Đeka i Mehmed Zenka.

Oni su naveli da su se sa tom odlukom saglasili glavni odbori ovih stranaka.

 

“Uvjereni smo da je naš dosadašnji rad i ono što ćemo ubuduće zajednički preduzimati garancija uspjeha na predstojećim izborima”, kazao je Đeka ističući da su vrata tog saveza “širom otvorena za sve albanske nacionalne subjekte i pojedince koji žele da mu se priključe”.

“I znamo da će ih svakako biti, jer kod nas će svako biti maksimalno uvažen i ispoštovan. Zato ih i ovom prilikom pozivamo da budu dio ove koalicije, a narednih dana imaćemo neposredne razgovore”, dodao je lider DP-a.

Lider DUA je rekao da je bila dobra volja obje partije i njihovih članova da se dogovor postigne. “Ovu koaliciju je nametnulo vrijeme i potrebe albanskog naroda”, kazao je Zenka dodajući da je koalicija otvorena za druge subjekte.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top