Friday, June 22 2018
Posljednja vijest

Djeka odgovorio Cunguu: CITAV ULCINJ TE PROCITAO

 

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaBespredmetno je raspravljati sa „ekspertom“ koji ni u 60. godini života nije naučio da se Završni račun budžeta ne može dijeliti: na parče, na komade, na dane ili mjesece, odnosno kako njemu odgovara. To je elementarno neznanje, što znači da Cungu danas ne bi prošao ni drugu godinu studija.

Ali, Cungu želi da bude, da mu može biti, i ekspert i tužilac i sudija.

Da ja nijesam bio ovlašćen da potpišem dugovanja prema Milki Way-ju sud bi to konstatovao i g. Mavrić ne bi imao pravo na naknadu. A te je naknade propisala Vlada i Ministarstvo poljoprivrede, kao što je i naša obaveza, kao Opštine, da pomažemo naše farmere i sve poljoprivrednike. Ja sam to činio. A gdje je Vaš „Pro Agro“, ili kako li se to već zvalo? Ili famozni plan o 700 zaposlenih u poljoprivredi!? Samo beskonačne obmane.

Svi znaju da vi mislite samo kako da pomažete sebi. Ništa i niko vas drugo ne interesuje. Ima desetine slučajeva i dokumenata koji govore o tome, ali želim da vam ovom prilikom postavim dva pitanja.

Da li ste Vi 27. juna 2012. sa mjesta predsjednika Opštine uputili Obavještenje AD „Otrantkomerc“ kojim ste otkazali Ugovor o zakupu 4.500 kvadrata potpisan na neodređeno u Totošima? Zaključili ste da Opština više nema interes za to, ali ste taj interes ubrzo iskazali Vi lično i vaša kompanija!? Toj kompaniji je iz budžeta Opštine upravo u tom periodu, zbog „greške vještaka“, isplaćeno 270 hiljada eura, a Opština nije uložila prigovor!? I sve pare tada, gle čuda, bijahu na računu!? Ko vjeruje da je sve ovo slučajnost.

Na naša pitanja da li i Vi imate imovinu u zahvatu Lokalne studije lokacije u Štoju ćutite kao zaliveni. Nemate odgovor da li građani Ulcinja treba da plaćaju vaše lične planove! Sada Vas pitamo: da li je tačno da ste sa vašim partnerima javni put, odnosno državnu imovinu založili kao hipoteku na tom prostoru!? I sve to uredno ovjerili kod notara!?

U svakom slučaju, imate vi, g.Cungu, dovoljno svojih problema. Pročitani ste sasvim u Ulcinju.

One comment

  1. Samo Vi nastavite da se optužujete “LIČNO” – NAROD JE SVE PROČITAO, To ne priliči ozbiljnim – serjoznim ljudima koji su odlučili da se bave politikom da bi mogli sa pozicije koju pokrivaju da rade u službi građana, tj potpomažu razvoju svog grada i ukupno svih građana koji žive u kompletnoj Opštini bez razlike na partijsku i drugu opredjeljenost…Živjeli Vi “NAMA” !!!!!!!!!!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top