Thursday, April 25 2019
Posljednja vijest

Djeka: PROBLEMA IMA, ALI IH NASTOJIMO U HODU RIJESAVATI

 

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDirektor Turističke organizacije Ulcinj Fatmir Đeka izjavio je da je logično da postoje problemi, ali da ih lokalne službe nastoje u hodu riješavati.

“Po pravilu, tu su buka, gužve u saobraćaju, nedostatak parkinga, prosjaci, zauzimanje javnih površina… Imali smo dosta veliki problem zbog rekonstrukcije magistralnog puta prema graničnom prijelazu Sukobin, kojim najveći broj gostiju dolazi na ulcinjsku rivijeru”, rekao je on za CdM.

Sve probleme Ulcinjani, kao stari turistički radnici, pokušavaju nadomjestiti ljubaznošću i pristupačnim cijenama svih usluga.

“Naš grad je mirno i ugodno mjesto, gdje praktično nema nikakvih ekcesa iako dnevno sa našim turistima i posjetiocima koji nam dolaze iz drugih gradova imamo i do 100.000 gostiju. Problem je svakako i nelegalni smještaj, jer je stvarni broj turista mnogo veći od onoga što se registruje. To je naša stara boljka i pokušavamo da apelima i radom komunalnih organa i službi utičemo na veće prijavljivanje”, istakao je Đeka.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top