Tuesday, July 14 2020
Posljednja vijest

DN: NIKOLAIDIS PODNIO OSTAVKU

Savjetnik za kulturu i slobodnu javnost predsjednika Skupštine i SDP-a Ranka Krivokapića, pisac Andrej Nikolaidis, podnio je ostavku na tu funkciju, saznaju Dnevne novine iz više izvora.

Prema izvorima DN-a, Nikolaidis je podnio ostavku nakon što je Ranko Krivokapić 25. februara primio osnivača nedjeljnika “Monitor” i “Vijesti” Miodraga Perovića, izvršnu direktoricu nedjeljnika Monitor Milku Tadić-Mijović i direktora ND Vijesti Željka Ivanovića.

Nikolaidis juče nije htio da komentariše ostavku, a na insistiranje Dnevnih novina, odbio je da bilo šta kaže povodom ovog događaja.

One comment

  1. Njegovo licno pravo na odluke ne bih ni lud dovodio u pitanje i ne znam zasto je otisao , ali sam jako zalio sto je uopste usao i to smatrao , iako svako svoju muku muci , kao kolektivni poraz intelektualne elite ovih prostora pa i samim tim , svih nas , pogotovo Ulcinjana , koji smo prefinjeno , strateski i pazljivo posmatrali sto ovaj izvrsni pisac i covjek sve prezivljava poslednjih godina. Valjda je to i maksimum nasih mogucnosti …

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top