Friday, June 22 2018
Posljednja vijest

DP: CUCNITE G. CUNGU, U VELIKOJ STE NUZDI!

Partia demokratikeSaopštenje za javnost Demokratske partije.

Smiješni su ovi mali, sitni denuncijanti iz tzv. kabineta. Još smiješniji njihov šef. Uhvaćen oko mutljavine sa Studijom lokacije u Štoju (slučaj “Šas 2”), pljušte mu krivične prijave oko postupka izdavanja privremenih lokacija, divlja gradnja na vrhuncu, ništa ne radi oko pripreme turističke sezone, prijeti nam kolaps, ali on voli da se bavi Fatmirom Đekom. Tačnije, pokušava u panici da bar malo skrene pažnju sa velikih problema koje je sam sebi iz ogromne pohlepe i neznanja stvorio. Čučni Nazife, u velikoj si nuždi!

Radi javnosti napominjeno da su kompanija Milky Way i g. Mavrić imali pravo na sredstva, odnosno subvencije po osnovu zaključka Vlade i izvještaja Ministarstva poljoprivrede.

Umjesto da ta sredstva davno dobije i izbjegne stečaj svoje kompanije, te plati dobavljačima obaveze, vi ste odlagali da mu isplatite novac, pa je odlukom suda dobio i kamate od preko 25 hiljada eura. Toliko o vašoj brizi za budžet Opštine.

Uostalom, brzo ste zaboravili da ste prije samo dvije sedmice potpisali dokument kojim priznajete svoju odgovornost za Završni račun budžeta za prošlu godinu. Svi koji bar nešto znaju o računovodstvu i ekonomiji, razumjeće što to znači. Ali, vama trebaju nove manipulacije, laži i prevare.

I g.Cungu: otvorite kapiju koju ste postavili na opštinskom zemljištu! Ne ponašajte se više kao dijete. Nemojte da vas uz denuncijanta i prevaranta, zapamtimo i kao uzurpatora.

3 comments

  1. A ni vi niste ništa bolji, pitanje je samo ko je gori od vas, isti ste kao i ovi iz Force, ista da ne kažem šta! Kamo sreće da se niste nikad pojavili na političkoj sceni Ulcinja, daleko bi nam ljepše bilo!

  2. Kabinet Cungua trebalo bi da, umjesto saopstenja, pocne da pise krivicne prijave za svaki Djekin lopovluk.
    A ni Djeka ne bi trebalo da mu ostane duzan, nego, ako nista drugo, da izlaskom iz Cunguove vlasti pokaze revolt prema sadasnjoj situaciji.

  3. Kakva je ovo “komendija”. Koalicioni partneri u skubanju a ubili bi se…Ucinite nesto za ovaj grad…pokupite se i idite van ove drzave i ne recite nikom đe ste…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top