Monday, October 26 2020
Posljednja vijest

DP o slucaju “K1”: VELIKA POBJEDA ZA OPSTINU ULCINJ

 

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaU našu redakciju stiglo je saopštenje za javnost Službe za informisanje Demokratske partije koje integralno objavjujemo.

Demokratska partija izražava veliko zadovoljstvo što je u utorak u Privrednom sudu donijeto rješenje o povlačenju tužbe u slučaju “K1”.

Na taj način je od Opštine Ulcinj otklonjena opasnost bankrota, jer je “Atlas banka” tražila na ime odštete čak 10,5 miliona eura.

Iako mnogi nijesu vjerovali da se ovaj spor koji je trajao tri decenije može dobiti, tadašnji predsjednik Opštine Fatmir Đeka je sa svojim saradnicima i ljudima dobre volje, odmah po dolasku na tu funkciju, hrabro ušao u rješavanje ovog spora. Angažovani su sposobni advokati, odrađena je dobra kampanja, i rezultati tog predanog posla sada su svima vidljivi.

Današnja vijest je najbolji odgovor o uspješnosti dvogodišnje vladavine administracije predsjednika Đeke. Vrijeme je, ipak, majstorsko rešeto i sve stvari izvede na čistac.

U ime predsjednika Đeke i naše stranke zahvaljujemo svima onima koji su dali svoj doprinos da pravda pobijedi. Sada možemo mnogo lakše da kao lokalna samouprava planiramo svoj razvoj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top