Monday, July 16 2018
Posljednja vijest

DP: POZDRAVLJAMO POCETAK REKONSTRUKCIJE PUTA ULCINJ-VL. KRUTE

 

Partia demokratike, Demokratska partijaDemokratska partija (DP) pozdravila je početak radova na rekonstrukciji puta od Ulcinja do Vladimirskih Kruta.

„Nadamo se da će kompanija koja je odabrana na tenderu kvalitetno i na vrijeme odraditi ovaj posao, odnosno da ćemo iduće godine, u ovo doba, imati konačno pravu saobraćajnicu koja će povezivati Ulcinj i Anamalsko područje“, kaže se u saopštenju DP.

Dodaje se da će na taj način biti olakšan i promet prema Republici Albaniji, dolazak znatno većeg broja gostiju iz regiona na ulcinjsku rivijeru i bolja ekonomska saradnja dviju država. „Time će se stvoriti uslovi i da se zajednički granični prelaz Sukobin-Murićani osposobi za robni promet“, navode iz stranke Fatmira Đeke.

U DP ističu da su „u svim razgovorima sa crnogorskim zvaničnicima ukazivali na značaj ove saobraćajnice, te da je najveći dio administrativnih poslova bio završen dok je naš lider bio predsjednik Opštine Ulcinj“.

2 comments

  1. ZNA LI KO DA MI KAŽE KADA ĆE KOMUNALNO PREDUZEĆE DA ODVOZI SMEĆE SA nelegalnih deponija sa PODRUČJA Brijeg Mora.
    Trenutno ima ih preko deset a najviše na potezu Safari —-Noki plaza?
    DA PODSJETIM CITAOCE OPSTINA JE DOBILA ZA OVE I DRUGE POTREBE OD MORSKOG DOBRA OKO 600.000 eura.

  2. dr miko jovanovic beograd

    da je bilo srece,da su nasu opstinu vodili umniji i sposobniji ljudi,taj put je mogao davno da bude zavrsen.Jos,povrh svega,mogla je opstina da raspise narodni zajam gdje bi stanovnici Ulcinja uz pomoc dijaspore,koja je patriotski nastrojena prema Ulcinju,tim sredstvima napravili tz. brzu trasu,put sa 4 trake,po dvije u svakom pravcu,s obzirom na veliku gustinu saobracaja u turistickoj sezoni.To bi uveliko poboljsalo komunikaciju sa Albanijom i omogucilo nasim gostima sa Kosova da komfornije putuju i stizu do Ulcinja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top