Tuesday, December 1 2020
Posljednja vijest

DPS Ulcinj: NEISTINITE OPTUZBE NIMANBEGUA, NASTOJI DA OSVOJI KOJI GLAS VISE

DPS UlcinjApsolutna je neistina da DPS u Ulcinju nedozvoljenim sredstvima obezbjeđuje podršku birača za predstojeće izbore, poručuju iz Opštinskog odbora u tom gradu.

“Koalicioni partneri DPS-a, pa i Genci Nimanbegu, morali bi da znaju da je DPS od uvođenja višestranačja partija sa najvećim brojem članova i simpatizera, sa jednom od najuređenijih stranačkih mreža u regionu.

Zato smatramo da Nimanbegu ovih dana svojim istupima u medijima, koji su naglašeno kritični i neistiniti, samo želi da osvoji koji glas više iz tabora vječitih nezadovoljnika i ojača redove svoje partije.

Nikoga od nas ne čudi ovakva predizborna retorika, ali zaista čudi da nju upotrebljavaju legitimni predstavnici vlasti, kakav je i dosadašnji potpredsjednik Skupštine Crne Gore”, navode u saopštenju.

Kako kažu, nameće se pitanje, zašto se Nimanbegu ne obrati crnogorskim institucijama da ispitaju ta njegova navodna saznanja.

“Kako bilo, on će imati našu podršku da sve eventualne nezakonitosti procesuira, jer je naš cilj efikasna i djelotvorna vlast u službi građana Ulcinja i Crne Gore.

I na kraju, žalimo što su teze Nimanbegua, koje su sračunate na sakupljanje glasova, izazvale radost onih političkih struja koje bi rado vidjele i DPS i Nimanbegua u opoziciji”, poručuju iz ulcinjskog DPS-a.

One comment

  1. Sta ce nam toliko partie u Crnoj Gori.To samo kosta Crnogorskom narodu.Mislim da DPS uradio mnogo toga da Crna gora je nezavisna Drzava.Sad treba da sacuvamo nasu drzavu.Jel da nije bilo DPS i Milo Djukanovic danas mi bih bili pod pretiskom serbija.
    Sta bi bilo sa Pravim Crnogorcims Muslimanima Hrvatima i Albancima.Mnogi mozda se ne slazu sa mojom mislenjem.Ali ljudi zamislite da smo pod serbiom.Sta bih bilo sa manjinom da nije bilo Milo Djukanovic i njegova politika.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top