Wednesday, November 25 2020
Posljednja vijest

DR I.Jakupi: AKO SE OVAKO NASTAVI, CEKA NAS HAOS

Isat JakupiSaopštenje za javnost dr Isata Jakupija, lidera Centralne albanske partije za integracije.

Osjećam žalost i tugu i kao ljekar, specijalista interne medicine, i kao čovjek, Ulcinjanin. Plašim se da otvorim društvene mreže, jer svakodnevno vidim drage ljude koji su umrli, koji se u kovčezima vraćaju iz bolnica.

Znam da se u našoj Hitnoj pomoći trude da im pomognu, iako malo znaju o COVID-u koji je opaka bolest.

Ono što me posebno zabrinjava jeste broj umrlih Ulcinjana u Bolnici u Baru, a ako se ovako nastavi, čeka nas haos. I u drugim centrima se umire, ali ne ovoliko.

Možda bi bolje bilo da se pozitivni na ovaj virus iz Ulcinja šalju u druge centre. Još bolje bi bilo da se ovdje naprave uslovi, u vidu neke privremene bolnice, da se pacijenti liječe u Ulcinju.

Takođe, apelujem na svoje sugrađane da budu solidarni, poštuju uredbe – distanca,maska i čistoća ruku. Jer, spasiti jednog čovjeka je isto kao da ste spasili čitav svijet.

Molim Boga da nam da snagu da ovaj pakao pobijedimo, svi zajedno, da budemo zdravi i svi na broju.

4 comments

  1. Sve pohvale za izuzetnog Doktora Jakupija! Srdacan pozdrav iz Bg!

  2. Svaka Cast Doktoru Jakupiju.Pozdrav iz Beograda.Jadranka.

  3. Gdine Jakupi, umjesto sto sirite neistine i plasite stime narod jos vise treba da kazete istinu a ona je sledeca: mnogi ulcinjani od stida sto imaju covid budu dugo kuci bez adekvatnog medicinskog tretmana, a kao sto je poznato da u vecini slucajeva nastradaju pluca oni stizunu Barsku bolnicu prekasno kada je skoro nemoguce doci do izlecenja.Ovo je istina a vi kao medicinski radnik ste u obavezi da pacijente sto prije saljete na tretman u bolnici a ne da plasite ljude.

  4. I da Ulcinanjii smanje svadbe u Skadru i u hotelu Vidikovac…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top