Friday, July 3 2020
Posljednja vijest

Dr Jakupi: NAS GLAS JE ODLUCIO U DIK-U

 

Isat JakupiLider Centralne albanske partije za integracije (CAPI) dr Isat Jakupi rekao je da je član Državne izborne komisije (DIK) ispred te stranke presudno odlučio glasanje za usvajanje završnih rezultata parlamentarnih izbora.

„Ja sam smatrao ličnim činom da preuzmem odgovornost i da naš naš član u DIK, Bafta Mavrić, odlučno bude uz procrnogorski blok, a ne kao Nikola Camaj koji je imao svoj lični interes da se prikloni DF“, rekao je Jakupi u izjavi za javnost.

Predsjednik CAPI je kazao da je sa svojom cjelokupnom familijom i biračkim tijelom dao doprinos obnovi države 2006. godine na referendumu. „Tada smo glasali za suverenu Crnu Goru, imajući u vidu dalji razvoj i napredak ove države u evroatlanskim integracijama, jer je i u samom nazivu naše partije riječ – integracije“, dodao je on.

Dr Jakupi je pozvao lidere albanskih nacionalnih partija da kao moralan i lični čin podnesu ostavke zbog fijaska na ovim izborima. On je takođe apelovao na poslanika Genci Nimanbegua da Albance predstavlja kao partner, a ne uslužni servis Vlade.

„Ujedno pozivam predsjednika države FilipaVujanovića da što prije predloži mandatara Vlade jer nemamo vremena za gubljenje. A gubitnici imaju pravo da se ljute“, zaključio je Jakupi.

2 comments

  1. Govorio si da su albanski političari poltroni i privjesci vlasti a sada si dokazao da si i ti isti kao i oni, jedan običan piun u rukama DPS-a koji odigra potez onda kad im je najpotrebniji. Nema puno što si osnovao partiju a u svojim redovima već imaš člana koji je dobio krivičnu prijavu zbog malverzacija u ulcinjskom katastru i umjesto da je izbaciš iz partije ti joj daješ upute da glasa za izvještaj DIK-a o opljačkanim izborima! Mada bi Bafte glasala za i da joj ti nisi rekao, jer bi tako sebi osigurala bolji status kod tužilaštva. Sreća što si ti jedan politički marginalac i što ćeš takav i ostati i tebe nije vrijedno ni komentarisati.

  2. Ovakav covjek je ponos za drzavu, a kamoli za nas mali grad. Njegov stav, pamet, obrazovanje, pismenost, sarm… preporucuju ga za predsjednika opstine ili, makar, za predsjednika Crne Gore.
    U medjuvremenu, dok se ne sjete da ga pozovu, mogao bi da se skrasi na Farmi ili Parovima. Da zamjeni Zmaja od Sipova…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top