Tuesday, March 26 2019
Posljednja vijest

Dr Jakupi: NASI LIDERCICI SU ZAVISNICI OD DPS-A

 

Isat JakupiSaopštenje za javnost predsjednika Centralne albanske partije za integracije dr Isata Jakupija.

Kao predsjednik najmlađe albanske nacionalne stranke CAPI (PQSHI), koja je na zadnjim lokalnim izborima 04.02. 2018. godine dala podršku Forci, pozvali smo albanske partije da na izborima izađu zajedno. No, to se nije pokazalo uspješno zbog svadja lidera albanskih partija, a ni do dan danas nema trunke promjena ka bilo kakvim koalicijama izmedju albanskih partija .

I ove zadnje najave koalicija poslije predsjedničkih izbora malo začudjuju nas koji mislimo svojom glavom i ne zavisimo od bilo koga i ne nazivamo se poltroni vlasti kao što su ovi momentalni lideruci koji, na žalost, vode te partije, a ni sa čim ne zaslužuju, a njihovi glasaci ih pozivaju da se odreknu te njihove mržnje medjusobne.

Jer, narod prevareni, a dosta i potkupljeni, nisu glasali samo za njih i njihove familje nego za bolje sutra za sve nas. A one programe koje svake cetvrte godine lazu i obećaju, a za mjesec dana prije izbora propjevaju kao pjesmicu napamet, zatvorenih očiju, počinju tobože da grade i da zamajavaju površnim ne kvalitetnim poslovima. Kao da se radi i gradi u Dubaji!

A zaboravimo da ovo liči kao u Siriji. Ruševine, rupe na sve strane, otvoreni kanali, opasnost za prelome i sudare, poplave, besparica, radnici mjesecima ne dobijaju plate, kidaju se borove, divlja gradja cvjeta, kanalizacija na sve strane… Ovakav haos, a ovakav plašljiv narod! I nikome da ne smetaju ove ruševine? Samo se pitam, zar zbog nasih plasljivih lideruca, da svi ispaštamo, bez nade u napredak. A omladina svaki dan ide vani. Ima milion stvari još, a barem te muke im ublažiti.

Dižem glas da ne moramo Podgoricu slušati nego što prije početi pregovore i do formiranja vlasti napraviti prelaznu vlast koja će barem da funksioniše Konsenzusom jer ne preostaje puno vremena. Ljeto je na pragu, a mi nidje. Budite obazrivi, okrenite se ovom jadnom narodu, jer oni zaslužuju, a metastaze su tu. Ne moramo nikoga slušati i dok je vuk sa strane i da bira ovna koji može tor ovaca da vodi. Ovaj put recite NE, jer dosta je bilo blanko podrške, brzo su zaboravili lidera Jakupija koji je sa svojom podrškom na oktobarskim parlamentarnim izborima spasio Državu, i zahvaljjući nama danas smo u NATO-u. A onda ni hvala jer ste završili svoje, a za predsjedničke – dogovor! Nikako blanko podrška, nego na stolu i to potpisano! Napominjem da se nasa partija još nije opredelila koga će da podrži na predsjedničkim izborima.

Dižem glas da posto naši lideruci su zavisni od DPS-a da malo prut upotrijebite, za uši ove poslušne i da sjednu i formiraju Vlast u Opštini Ulcinj, bez ucjena.

Jer samo mjesto predsjednika njih muči, a ja samo jednog za tu funkciju vidim. Vi učinite dobro nama a to duplo uzvraćamo. Mislite malo na nas. Ili prelazna vlast sa konsenzusom u Opštini Ulcinj do predsjedničkih izbora ili formiranje kompletne vlasti u Opštini Ulcinj.

 

5 comments

  1. …reče doktor Jakupi i podrža Forcu na izborima sa kontigentom od 5 glasova isto tako će i Mila podržati na ovim predsjedničkim..a preko Bafte Mavrić, koja se stvorila niotkud i posle ponoći, opljačka pobjedu opoziciji na oktobarskim izborima 2016. godine i to svi znamo kako! Ec mar doktor ke pralla i ti, sjedi smirom tu! #poltron #sluga #nekonebitan

  2. Bravo Jakupi ali ako si tinezavisan!!!

  3. Sa ka lujt Ulqini mram?

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top