Monday, October 15 2018
Posljednja vijest

DUA: FORMIRANI PREGOVARACKI TIMOVI ZA KOALICIJE U TUZIMA I ULCINJU

UDSH-logoGlavni odbor Demokratske unije Albanaca (DUA) na sastanku koji je juče održan u Ulcinju, formirao je tim za pregovore nakon održanih lokalnih izbora u Tuzima.

Kako su saopštili iz ove partije, pregovarački tim čine predsjednik DUA-e Mehmed Zenka, potpredsjednik i predsjednik Ogranka DUA-e u Tuzima, Fadil Kajoshaj, i član Glavnog odbora DUA-e  Enis Gjokaj.

“Glavni Odbor DUA je tokom sastanka, ovlastio Ogranak DUA Tuzi, da stupi u pregovore sa postizbornim partnerima koji se procenjuju mogućim o ovom trenutku, kako bi, razmotrili mogućnost stupanja u koaliciju u Tuzima, opštini u okviru Glavnog grada”, navode iz ove partije.

DUA će, kako ističu, u potpunosti prihvatiti bilo koju odluku koju donosi Ogranak DUA-e Tuzi.

Na sastanku Glavnog Odbora Demokratske unije Albanaca osim rezultata lokalnih izbora u Tuzima, analizirani su i predstojeći lokalni izbori u opštini Ulcinj.

Tokom sastanka je formiran i pregovarački tim za pregovore o mogućim predizbornim koalicijama u opštini Ulcinj koji čine Mehmed Zenka, predsjednik DUA-e, Hadixha Gjoni, potpredsjednica DUA-e, Dritan Alaj, generalni sekretar DUA-e, i Bećir Zati, predsjednik Ogranka DUA-e u Ulcinju.

Glavnii Odbor DUA-e je odlučio da pripreme za predstojeće lokalne izbore u Ulcinju idu svojim tokom, izražavajući spremnost za eventualne izborne koalicije, za koji je imenovan tim koji će voditi eventualne pregovore.

“DUA je spremna za saradnju i biće otvorena za sve stranke koje dijele iste principe, koje imaju za cilj dalji razvoj Ulcinja”, poručuju oni.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top