Monday, September 28 2020
Posljednja vijest

Dukovic (DPS): ALBANCI NE MOGU BITI STRANCI U SVOJOJ KUCI

 

hALILIPoslanik u Skupštini Crne Gore Halil Duković je uvjeren da će DPS na predstojećim izborima ostvariti odličan rezultat.

“Dosadašnjim radom DPS stvorili smo uslove za stabilan i dinamičan razvoj uz sigurnost jer je sjećanje još uvijek prisutno među građane kroz šta smo i kako prošli i šta bi se desilo da DPS nije bio na vlasti. Poruke koje smo čuli iz Parlamenta samo su upozorenje za sve one koji su zatvorili te činjenice. Vjerujemo u sigurnu i prosperitetnu budućnost. Mi računamo na zaista dobar rezultat u Tuzima, na tome i radimo i pokazatelji idu u tom pravcu. Kad pobjedi DPS onda dobijaju svi koji su za Crnu Goru. Tako vjerujem da su i Albanske partije za Crnu Goru i da će one osjetiti benefite pobjede DPS-a“, rekao je Duković.

Kada je u pitanju pozivanje Albanaca od strane predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da ne slave 13. jul, Duković ističe da ta izjava ide u pravcu da predstavi Albance kao strance u svojoj kući.

“Albanci su autohtoni narod u Crnoj Gori i lojalni građani ove naše države. Izjava predsjednika opštine ide u pravcu da predstavi nas Albance kao strance u našoj kući. To je teško razumjeti a vrlo lako pobiti. . Vjerujem da je tako povrijedio osjećaj svih onih koji su srcem za našu Crnu Goru, a takvih je ogroman broj“, dodaje poslanik DPS-a.

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top