Friday, August 14 2020
Posljednja vijest

Dz.Perovic: NESTO JE TRULO U ULCINJSKOM SUDSTVU I TUZILASTVU

Izvršni direktor Monitoring grupe Ulcinj (MOGUL) Džemal Perović izjavio je da je “nešto trulo u sudstvu i tužilaštvu Ulcinja”. On je na konferenciji za štampu u sjedištu te organizacije ustvrdio da se radi o zarobljenim institucijama.

Perović je novinarima podijelio pismo koje je poslao vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću u kojem ga obavještava da je radeći na konkretnim slučajevima MOGUL prikupio „dovoljno činjenica koje ukazuju na moguću korupciju i povezanost ovih institucija sa neformalnim centrima i moćnicima koji su se postavili iznad zakona i koji kontrolišu ove institucije vlasti“.

Čelnik MOGUL-a je posebno govorio o slučaju Srđana Kuzmana i naplatnoj rampi na Adi. Naveo je da je Kuzman bez sudske odluke proveo više od mjesec dana u zatvoru u Spužu zbog verbalne prepirke sa sudijom Osnovnog suda Amirom Đokajem, a da je kasnije osuđen na šest mjeseci zatvora.

„Na ovaj način pokušavaju da se zataškaju neke druge stvari, a da se MOGUL i Kuzman zastraše“, rekao je Perović navodeći da će ta organizacija nastaviti svoj posao.

One comment

  1. Opet Neka materijana korist.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top