Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

EPCG: AKCIJA “PODIJELIMO TERET” I U JANUARU

logo-epcgZbog velikog interesovanja kupaca, Elektroprivreda Crne Gore donijela je odluku da se akcija PODIJELIMO TERET 5 nastavi i tokom januara. Akcija omogućava kupcima iz kategorije domaćinstva, koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, da ga što jednostavnije otplate.

Tokom novembra i decembra, u akciji PODIJELIMO TERET 5 do danas je potpisano je 10.235 sporazuma o izmirenju duga. Od navedenog broja, 8797potpisanih sporazuma odnosi se na kupce koji su nastavili izmirenje obaveza po prethodno potpisanim sporazumima iz akcije PODIJELIMO TERET, dok se 1.438 novih kupaca priključio akciji i potpisalo sporazum Podijelimo teret 5.

U akciju PODIJELIMO TERET 5, čije trajanje je produženo do 31. januara, mogu se uključiti svi kupci iz kategorije domaćinstva koji imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i kupci kojima ističu postojeći sporazumi sklopljeni u akciji Podijelimo teret 3. Uslov za priključenje akciji je da su plaćena tri poslednja računa, kao i decembarski račun do 31. januara. Kupci iz kategorije domaćinstva će dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, biti u prilici da otplaćuju u 22 fiksne mjesečne rate od 20 eura (za iznos duga iznad 440 eura, za dug do 440 eura, broj rata određuje se tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura).

Od trenutka potpisivanja sporazuma, kao i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po njemu, kupcima se neće obračunavati zatezna kamata. Da bi sporazum o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20€ i tekući račun.

Akciji se mogu priključiti i kupci kojima je obustavljeno snabdijevanje električnom energijom, kao i domaćinstva koja žele da reprogramiraju već potpisane Ugovore o izmirenju duga. Napominjemo da će uz ovaj sporazum, kupci imati obavezu da potpišu i Ugovor o snabdijevanju, ukoliko to već nisu uradili.

Više infromacija kupci mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook strani.

ELEKTROPRIVREDA CRNE GORE

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top