Monday, February 18 2019
Posljednja vijest

EPCG: NAJPOVOLJNIJA AKCIJA DO SADA ZA PRAVNA LICA

EPCGElektroprivreda Crne Gore kreće sa akcijom ”ZA ČIST RAČUN” u kojoj se pravnim licima koja imaju dug po osnovu utrošene eletrične energije, za početak  nudi da 30 odsto duga otplate u narenih 30 mjeseca, u fiksnim mjesečnim ratama. Nakon isteka Sporazuma, pravna lica nastavljaju otplatu preostalog duga po istim uslovima.

U akciju se mogu uključiti sva pravna lica koja imaju više od tri neplaćene fakture za utrošenu električnu energiju, bez obzira na visinu dugovanja, uz uslov da plate poslednju fakturu i potpišu Sporazum o izvršavanju obaeza po povoljnim uslovima.

Akcija će trajati do 31. maja 2018. godine.

Potpisivanjem Sporazuma pravna lica ostvaruju niz povoljnosti. Prije svega, u prvih 30 mjseci trajanja protokola biće u obavezi da u 30 mjesečnih, fiksnih rata izmire 30 odsto duga. Uz mjesečnu ratu, potrebno je plaćati i tekući račun.

Druga povoljnost za pravna lica koja odluče da se priključe akciji je što im se , dok poštuju obaveze iz Sporazuma, neće obračunavati zatezna kamata na postojeći dug. Takođe, dok se poštuje Sporazum, pravna lica su izuzeta od isključenja sa distributivne mreže.

Pravna lica koja imaju aktivne Sporazume iz prethodnog perioda (klasični protokol ili protokol iz akcije 5 za 5) mogu iste reprograrmirati po novom modelu.

Pozivamo pravna lica sa dugom za električnu energiju da iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Podsjećamo da potrošači iz ove kategorije (koji nisu u kategoriji malih kupaca), ukoliko redovno izmiruju svoje obaveze, ostvaruju popuste od 3 odsto na utrošenu energiju.

Pravna lica pri potpisivanju Sporazuma potpisuju i Ugovor o snabdijevanju i ukoliko je to slučaj, treba da izmire troškove pokrenutih Prijedloga za izvršenje.

Sve informacije mogu se dobiti u jedinicama lokalnog Snabdijevanja, besplatnim pozivom na broj 19100, na web portalu www.epcg.com ili putem fejsbuk strane.

ELEKTROPRIVREDA CRNE GORE

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top