Monday, September 21 2020
Posljednja vijest

EPCG: PODIJELIMO TERET PO SEDMI PUT

300x250Elektroprivreda Crne Gore pokreće sedmi ciklus akcije „Podijelimo teret“, namijenjen svim kupcima  iz kategorije „domaćinstva“ koji duguju za utrošenu električnu energiju. ”Podijelimo teret 7” počinje 1. oktobra i trajaće do 31. decembra. U tom periodu, sva domaćinstva kojima ističu  Sporazumi  iz akcije ”Podijelimo teret 5”, kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima.

Akciji se mogu priključiti kupci  iz kategorije „domaćinstva“ uz neophodan uslov da su izmirili  posljednja tri računa ili imaju kumulativnu uplatu koja pokriva taj iznos.

Domaćinstva koja se priključe akciji ”Podijelimo teret 7”, stiču pravo na brojne povoljnosti: otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum, obustava obračuna zatezne kamate.
720x90

Maksimalni broj rata na koji se može potpisati Sporazum  je 22. Ukoliko je dug manji od 440 eura, broj rata se određuje tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura (npr. dug od 320 eura kupac će otplaćivati u 16 fiksnih mjesečnih rata od 20 eura).

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže  imaju pravo da se priključe akciji ukoliko plate posljednja tri računa i priključnu taksu u iznosu od 10 eura.

Kupci  koji već imaju potpisan standardni Sporazum, mogu  ga reprogramirati  po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu.

ELEKTROPRIVREDA CRNE GORE

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top