Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

EPCG: “PODIJELIMO TERET” POTPISALO 8.100 DOMACINSTAVA

Podjelimo teretElektroprivreda Crne Gore je 1. novembra peti put pokrenula akciju PODIJELIMO TERET, kako bi kupcima iz kategorije domaćinstva, koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, omogućila da isti što jednostavnije otplate.

Tokom novembra i 20 dana decembra, u akciji PODIJELIMO TERET 5 potpisano je 8.180 sporazuma o izmirenju duga. Od navedenog broja, 6.999 potpisanih sporazuma odnosi se na kupce koji su nastavili izmirenje obaveza po prethodno potpisanim sporazumima iz akcije PODIJELIMO TERET, dok se 1.181 kupac priključio akciji i potpisao sporazum Podijelimo teret 5.

Akcija PODIJELIMO TERET 5 traje do 31. decembra, a u akciju se mogu uključiti svi kupci iz kategorije domaćinstva koji imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i kupci kojima ističu postojeći sporazumi sklopljeni u akciji Podijelimo teret 3. Uslov za priključenje akciji je da su plaćena tri poslednja računa, kao i novembarski račun. Kupci iz kategorije domaćinstva će dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, biti u prilici da otplaćuju u 22 fiksne mjesečne rate od 20 eura (za iznos duga iznad 440 eura. Za dug do 440 eura, broj rata određuje se tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura.

Od trenutka potpisivanja sporazuma, kao i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po njemu, kupcima se neće obračunavati zatezna kamata. Da bi sporazum o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20€ i tekući račun.

Akciji se mogu priključiti i kupci kojima je obustavljeno snabdijevanje električnom energijom, kao i domaćinstva koja žele da reprogramiraju već potpisane Ugovore o izmirenju duga. Napominjemo da će uz ovaj sporazum, kupci imati obavezu da potpišu i Ugovor o snabdijevanju, ukoliko to već nisu uradili.

Više infromacija kupci mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook strani.
ELEKTROPRIVREDA CRNE GORE

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top