Saturday, August 24 2019
Posljednja vijest

EPCG: PROSJECAN RACUN U CRNOJ GORI 35, U ULCINJU 60 EURA

 

EEMZProsječan julski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 35 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Kako se navodi, najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 59,77 eura.

Dodaje se da broj redovnih platiša u ovom gradu iznosi 6.659.

Inače, EPCG pokreće akciju “PODIJELIMO TERET” 6 koja će trajati od 1. septembra do 30. novembra. Sva domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći ugovori sklopljeni u akciji Podijelimo teret 4 prije dvije godine, mogu se priključiti akciji PODIJELIMO TERET 6 tokom septembra, oktobra ili novembra.

Uslov za potpisivanje Sporazuma o izmirenju duga je da su plaćena tri poslednja računa. Od trenutka potpisivanja Sporazuma, prestaje dalji obračun zatezne kamate. Akciji se mogu priključiti i domaćinstva koja su isključena sa distributivne mreže, kao i domaćinstva koja žele da reprogramiraju već potpisane klasične protokole,” navodi se u saopštenju EPCG.

Više informacija potrošači mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook stranici.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top