Friday, July 3 2020
Posljednja vijest

EPCG: PROSJECNA POTROSNJA U ULCINJU U APRILU 34 EURA

Racun, EPCGProsječan aprilski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 29,67 eura.

Domaćinstva u Ulcinju bilježe prosječnu potrošnju od 33,83 eura, a broj redovnih platiša je 5.780.

 

Elektroprivreda Crne Gore priređuje nagradnu igru ZLATNI TIM – UHVATI RITAMza članove Zlatnog tima. Svi potrošači iz kategorije domaćinstva čije je stanje duga za utrošenu električnu energiju 31. januara bilo 0 eura, automatski su postali članovi Zlatnog tima. Članstvo u Zlatnom timu, pored učešća u nagradnoj igri, podrazumijeva i popust od 13 odsto na stavku Aktivna energija na računima za električnu energiju.

Kada se jednom postane član Zlatnog tima, da bi se taj status zadržao, potrebno je redovno izmirivati račune za utrošenu električnu energiju. Preostala su još dva kola nagradne igre, a nagradni fond čini po 150 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju.

U svim ciklusima, 150 umanjenja od 50 eura izvlačiće se iz dvije baze. Prvu bazu čine svi članovi Zlatnog tima i njima se dodjeljuje 110 umanjenja. Drugu bazu čine svi članovi Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici servisa Elektronski račun.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top