Wednesday, January 20 2021
Posljednja vijest

EPCG: U NOVEMBRU U ULCINJU POTROSNJA MANJA NEGO NA NIVOU DRZAVE

Racun, EPCGProsječan novembarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 30,55 eura.

Interesantno je svakako da je po prvi put potrošnja u Ulcinju bila nešto manja nego na nivou države i da je iznosila 30,23 eura.

Ukupan broj domaćinstava koji su registrovani na mreži u novembru je iznosila 6.429.

 

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je 1. oktobra sedmi ciklus akcije „Podijelimo teret“, namijenjen svim kupcima  iz kategorije „domaćinstva“ koji duguju za utrošenu električnu energiju. ”Podijelimo teret 7” trajaće do 31. decembra. Sva domaćinstva kojima ističu  Sporazumi  iz akcije ”Podijelimo teret 5”, kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima.

Akciji se mogu priključiti kupci  iz kategorije „domaćinstva“ uz neophodan uslov da su izmirili  posljednja tri računa ili imaju kumulativnu uplatu koja pokriva taj iznos.

Domaćinstva koja se priključe akciji ”Podijelimo teret 7”, stiču pravo na brojne povoljnosti: otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum, obustava obračuna zatezne kamate.

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top