Saturday, August 24 2019
Posljednja vijest

EPCG: ULCINJANI TROSE VISE STRUJE NEGO NA NIVOU DRZAVE

 

racunProsječan martovski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 39,67 eura.

Kako se navodi iz Elektroprivrede Crne Gore, domaćinstva u Ulcinju bilježe nešto veću potrošnju od prosječne, odnosno 41,37 eura.

U ovoj opštini će martovske račune dobiti 5.834 domaćinstava.

Inače, Elektroprivreda Crne Gore je pokrenula akciju ”ZA ČIST RAČUN” u kojoj se pravnim licima koja imaju dug po osnovu utrošene eletrične energije, za početak  nudi da 30 odsto duga otplate u narednih 30 mjeseci, u fiksnim mjesečnim ratama.

U akciju se mogu uključiti sva pravna lica koja imaju više od tri neplaćene fakture za utrošenu električnu energiju, bez obzira na visinu dugovanja, uz uslov da plate posljednju fakturu i potpišu Sporazum o izvršavanju obaveza po povoljnim uslovima. Akcija traje do 31. maja 2018. godine.

Pozivamo pravna lica sa dugom za električnu energiju da iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Više informacija potrošači mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook stranici.

2 comments

  1. Cista kradja nemoze se reci da je prosek 41 e kad nijedan racun nije ispid 70 eura sem ako neracunate stanbene objekte koji su prazni. Sramota da niko nereaguje…

    • A za šta se ovdje inače reaguje? Svi ćute, svima je dobro a svi psuju medjusobno dok piju kafe i jedan drugome se žale, ali kad dodju izbori svi za gospodara glasaju jer im je vjerovatno dobro? A inače, ovdje bi se prije pobunili zbog nestašice krompira u Irskoj ili povećanju broja mačaka u Japan, nego za nešto što je od interesa za Ulcinj. Pasivan i miran narod.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top