Tuesday, January 28 2020
Posljednja vijest

EPCG: ZA STRUJU U SEPTEMBRU PROSJECNO 39 EURA

 

Racun, EPCGProsječan septembarski račun za električnu energiju na teritoriji opštine Ulcinj je iznosio 38,66 eura, saopšteno je Portalu Ul-info iz Elektroprivrede Crne Gore.

To je za oko 30 odsto više nego što je prosječni račun na nivou Crne Gore, odnosno najveći u poređenju sa potrošnjom u drugim opštinama.

Broj domaćinstava koji su u prethodnom mjesecu platili struju u Ulcinju iznosio je 7.147.

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je 1. oktobra sedmi ciklus akcije „Podijelimo teret“, namijenjen svim kupcima  iz kategorije „domaćinstva“ koji duguju za utrošenu električnu energiju. ”Podijelimo teret 7” trajaće do 31. decembra. Sva domaćinstva kojima ističu  Sporazumi  iz akcije ”Podijelimo teret 5”, kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima.

Akciji se mogu priključiti kupci  iz kategorije „domaćinstva“ uz neophodan uslov da su izmirili  posljednja tri računa ili imaju kumulativnu uplatu koja pokriva taj iznos.

Domaćinstva koja se priključe akciji ”Podijelimo teret 7”, stiču pravo na brojne povoljnosti: otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum, obustava obračuna zatezne kamate.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top