Monday, August 10 2020
Posljednja vijest

Erste banka: Izvuceni dobitnici nagradne igre „Lopta moze pokrenuti nesto neprocjenjivo“

Erste_HQ_2-660x330Podgorica – Izvučeni su dobitnici nagradne igre „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“, koju je organizovala Erste banka u saradnji s kompanijom Mastercard©.Nagradno putovanje na utakmicu finala Lige Šampiona dobili su nosioci Erste platnih kartica: Vlade Milinković iz Pljevalja, Slavica Ćorović iz Podgorice, Igor Strugar iz kompanije Sienersys doo iz Podgorice i Ivan Popović iz kompanije Nemesis doo iz Podgorice.

Nagrađeni klijenti imaće priliku da 1. junaodgledaju finalnu utakmicu Lige Šampiona na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Aranžman uključuje avionski i taksi prevoz Podgorica-Madrid-Podgorica, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja s doručkom i kartu za utakmicu.

Izvlačenje nagrada upriličeno je u ponedjeljak 6. maja u prostorijama Erste banke u Podgorici, a u nagradnoj igri su učestvovali korisnici debitnih i kreditnih Erste platnih kartica, rezidenti i državljani Crne Gore, koji su u periodu od 11. marta do 4. maja obavili baremdeset transakcija pojedinačne vrijednosti od najmanje deset eura, a u ukupnom iznosu od 200 i više eura, na mjestima prodaje (POS terminali) ili preko interneta. Od ukupno četiri nagrade, dvije su dodijeljene klijentima fizičkim licima, a dvije predstavnicima dva pravna lica.

Nagradna igra je dio aktivnosti kojima se promovišu prednosti korišćenja Erste platnih kartica. Uz trgovačke popuste pri plaćanju Erste kreditnim i debitnim karticama u nekoliko stotina prodajnih objekata u Crnoj Gori, korisnici debitnih kartica mogubez provizije podizati gotovinu u mreži bankomata Erste i Sparkasse grupe u Crnoj Gorii još 11 zemalja regiona.
(kraj)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top