Tuesday, April 13 2021
Posljednja vijest

Fantastican dobitak na lucky 6 brojevima!

Meridianov igrač je ostvario fantastičan dobitak na Lucky 6 brojevima. U pitanju je cifra od 1000 eura, dok je uplata bila samo 0,10 centi.

Igrač je odigrao 6 kuglica. Od mogućih osam boja, igrač je odabrao pet različitih boja. Dvije kuglice su bile iste boje – crvene, a to su brojevi 17 i 25. U žutoj boji je bila jedna kuglica, broj 7. Broj 10 se našao na kuglici braon boje, dok je broj 20 naznačen na plavoj kuglici, a broj 13 na kuglici pink boje.lucky6-dobitak_1200x675 Ako još uvijek niste isprobali Lucky 6, možete ih pronaći u sekciji brojevi na meridianbet.me. Ukoliko nemate nalog, požurite i registrujte se na meridianbet.me! Očekuje vas 10 eura bonusa za sportsko klađenje, a tu je i 200 besplatnih spinova!

Lucky 6 nudi mogućnost klađenja na boju prve kuglice. Pored toga, možete se kladiti i na visinu broja koji prvi izađe, kao i na to da li će broj biti paran ili neparan.

Igrač može odigrati ponudu u kojoj bira da li će u prvih 5 loptica biti više parnih ili neparnih. A za one koji vole matematiku tu je ponuda za klađenje na zbir prvih 5 kuglica. Granica zbira je 122.5, na igraču je da izabere da li će zbir biti viši ili manji od granice.

17 comments

  1. Nisam ove brojeve nikad igrao mislim da je ovo cista prevara!!!

  2. I ja sam jednom dobio 1.200 e ali sa 1e uplate, posle toga sve po jedan broj fali za pare

  3. Svaka mu cast, srecnik. A sto ne stavi bar 1e koje bi pare uzeo

  4. Po ko zna koji put sve je stvar srece koje ja nemam. Zato i ne dobijam ovakve ludosti.

  5. A ko jos na lucky stavlja 0.10 centi, nisam ni znao da moze toliko hahahahahha
    Sad cu samo tako i da igram.

  6. Kakva glupost, a ja kada dobijem zamjenu slavim 3 dana. Sve u svemu odavno sam batalio igranje ovoga zato sto ne moze nista da se dobije.

  7. Kad te oce…ja to gledam sa te strane. Valjda kada se najmanje nadas desi se ovaj dobitak.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top