Monday, March 8 2021
Posljednja vijest

FC „Causevic“: KAMP MLADIH GOLMANA, PRIPREMA ZA NOVE TURNIRE

CausevicVeć nekoliko dana je živo je na ulcinjskoj Velikoj plaži i na terenima Fudbalskog centra Caušević.

Prvi su nogu povukli mladi golmani iz crnogorskih klubova na kampu koji je organizovao Bojan Mugoša i kojem asistira i pomaže da sve bude u redu Nikola Ševaljević iz Kotora. Dva puta dnevno mladi i talentovani golmani vrijedno rade i upijaju znanje takodje mladih, a ambicioznih trenera.

“Pun pogodak je sto smo se odlucili da na ovaj nacin ovi mladi golmani pocnu pripreme za proljecne aktivnosti i pocnu polako da ulaze u sistem rada koji ih ocekuje u nastavku karijere.

Smjestaj i hrana kao i usluga u hotelu ‘LOLA’ je na veoma zavidnom nivou, a terenima FC ‘Causevic’ mogu da zavide mnogo poznatije destinacije i cestitke Ulcinjanima na spremnosti i zelji da se visoko pozicioniraju”, u glas kazu treneri Mugosa i Sevaljevic.

Ulcinj i FC ‘Causevic’ narednih dana ocekuju da ugoste jos neke ekipe iz Crne Gore i regiona i da tacku stave organizovanjem devetim po redu trofeja “Miljana Miljanica” za kadete i omladince od 13. do 20. februara.

“I pored pošasti koja je snasla citavi svijet sport je svojevrsni branik i vodilja koja mora da se isprsi i bude nada da iz ovoga moramo izaci kao pobjednici i da kroz ovakav segment koji je veoma vazan damo skroman doprinos skoroj pobjedi. Raduje sto svi gosti, sadasnji i potencijalni, u hvalospjevima govore o uslovima koje imamo i nudimo fudbalskim ekipama”, dodaju iz FC “Causevic”.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top