Tuesday, September 29 2020
Posljednja vijest

FC Causevic: KRAJEM AVGUSTA TROFEJ 9. “MILJANA MILJANICA“

CausevicDeveti put po redu Međunarodni fudbalski turnir trofej “Miljana Miljanića” održaće se od 26. do 30. avgusta na terenima fudbalskog centra Causevic .

Zbog novonastale situacije i epidemioloskih razloga turnir je pomjeren u periodu pred početak školske godine, a uvijek je organizovan krajem juna.

Pravo učešća na ovom turniru imaju djecaci godista 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012. na skracenom terenu i ocekuje se ucesce ekipa i skola fudbala iz Crne Gore i regiona.

“Iako je zdrastvena situacija diktirala vrijeme odrzavanja turnira interesovanje ekipa i tradicija nas obavezuju da istrajemo na ovom druzenju jer utisci gostiju ,prijateljstva i zelja svih ucesnika da sve ove godine osjete cari Ulcinjskog podneblja i gostoprimstva nam daju snagu i elan da i na ovakav skroman nacin doprinesemo afirmaciji svih vrijednosti naseg kraja.

Sve ove godine smo sa ovom manifestacijom upoznali siru zajednicu I region i svaki put je sa nama bila neka fudbalska velicina.

Ove godine promoter turnira je Nikola Peco Rakojević poznato igracko i trenersko ime ne samo Crne Gore .

Najtrofejniji Crnogorski strucnjak je odusevljen nasom molbom i akcijom i ukoliko obaveze dozvole bice prisutan na petodnevnom druzenju u najljepsem gradu ” kazao je u jednom dahu Mišo Caušević isticuci rad Ulcinjskih hotelijera koji su ne samo povodom ovog turnira nego i tokom zimskog sportskog perioda uvijek bili na nivou i onako kako dolikuje Ulcinju.

Da Ulcinj i njegove prirodne ljepote uvijek budu u zizi i mjestolijepog okupljanja i sportskih desavanja Mišo Caušević i Sportsko-rekreativno drustvo “Belvi” narednog januara 2021. godine organizovace veliki medjunarodni atletski polumaraton .

Ova ideja se dugo planirala i sredina januara je pravo vrijeme kada ostale destinacije kubure sa lijepim vremenom i uslovima u zimskom periodu .

Promocija atletskih uslova Ulcinja i zahvalnost atletskim pregaocima regiona što gro priprema obavljaju u Crnogorskoj Antaliji su glavni razlozi ne malog poduhvata.

“Veoma dobra i korektna saradnja sa Atletskim savezom Crne Gore su adut vise da udjemo u ovaj projekat.Sama najava kod celnika naseg saveza kao i svih atletskih trenera naisla je na vise nego pozitivnu reakciju i svako od njih ponudio je svaku pomoc. Ocekuje nas u narednom periodu mnogo aktivnosti i posla kao i kontakata sa svim

ciniocima koji smatraju sve ove akcije kao drustveno odgovorne i od interesa za citav grad. Na nasu najavu odmah je reagovala prva dama Crnogorske atletike Sladjana Perunović i ona ce biti prva licnost i promoter prvog Ulcinjskog polumaratona.

Ovaj svojevrsni poduhvat i disciplina koja okuplja veliki broj ucesnika je trenutno akcija od prestiza u Evropi a sobzirom da je zimski period ovo ima visestruki znacaj promocije svih ljepota naseg grada”, istakao je Miso Causevic uvjeren da sportski i turisticki poslenici ruku pod rukom mogu uraditi mnogo od interesa za sve jer je to duznost i obaveza prema svemu sto je Ulcinj i njegovi stanovnici uradili za sve nas u ovim i tezim vremenima.

Na kraju velika zahvalnost svim medijima na pažnji i afirmaciji aktivnosti koje sprovodi i FC “Causevi i SRD “Belvi”.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top