Wednesday, May 27 2020
Posljednja vijest

FC „Causevic“: KRAJEM JUNA 8. „TROFEJ MILJANA MILJANICA“

Otrant Olimpik, Futboll, FudbalPoslije dobre zimske sezone i aktivnosti oko sanacije dva fudbalska terena Fudbalski centar “Caušević” iz Ulcinja će i ove godine, osmi put za redom, organizovati Medjunarodni fudbalski turnir “Trofej Miljana Miljanića” za mladje selekcije.

Datum okupljanja mladih naraštaja iz Crne Gore i regiona je 26. juna i trajaće pet dana.

Na velikom terenu će talenat odmjeriti godiste 2007. i mladji, a na dva terena manjih dimenzija (60 x 40 m) će se nadmetati generacije 2008, 2009 i 2010. godište.

“Ponosni smo što već osam godina gajimo ovakvu manifestaciju sa puno ljubavi, razumijevanja i poštovanja i što nam je sport i druženje najveći dobitak i što već poslije zimskih priprema počinje interesovanje klubova i škola fudbala za ovaj turnir i boravak u najljepšem gradu.
Sve ove godine činimo da se svi učesnici osjećaju kao kod kuće i što smo imali podršku i od velikih imena ex-YU prostora poput Mirsada Fazlagića, Miodraga Božovića, Fadilja Vokrija, Zorana Batrovića i drugih, dok će ovogodišnje okupljanje ispratiti i uveličati Andrija
Delibašić, velika ljudska i fudbalska veličina crnogorskog fudbala”, najavljuje organizaror turnira Mišo Caušević koji ne zaboravlja da zahvali svim dosadašnjim učesnicima jer bez njih ne bi bilo ove uspješne priče iz Ulcinja.

Iz tih razloga svi će biti nagradjeni lijepim poklonima: za najbolje ekipe slijede pehari i medalje, a za sve učesnike i diplome.

Svima dobrodošlica!, poručio je Caušević.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top