Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

FC “Causevic”: MEDJUNARODNI FUDBALSKI TURNIR KRAJEM FEBRUARA

 

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalIz Fudbalskog centra “Caušević” saopšteno je da povodom 15 godišnjice rada organizuju Medjunarodni fudbalski turnir za mladje selekcije od 22 -25 februara.

Kako se navodi, “TURNIR PRIJATELJSTVA – ULCINJ 2018” okupiće djecu godišta 2005 I mladji (veliki teren), kao I 2007,2008,2009 i 2010. godište na skraćenom terenu (7+1 igrač).

Kao uvijek do sada kada su fudbalski centar Causevic i Sportsko-Rekreativno Drustvo Belvi organizovali neku fudbalsku ili atletsku manifestaciju Pokrovitelj je bila Opstina Ulcinj. To ce biti i sada, a suorganizator je FK Otrant Olimpik, clan II Crnogorske lige.

Za najbolje ekipe, igrace, strijelce i golmane obezbjedjeni su pehari, a za sve ucesnike i diplome.

“TURNIR PRIJATELJSTVA organizujemo kao pripremu za proljećna takmicenja
ekipama i skolama fudbala u svojim ligama i u prvom redu kao znak zahvalnosti svim ekipama i pojedincima koji su boravili u Ulcinju na turnirima  i pripremama proteklih 15 – 20 godina i koji su nam ne samo sportski nego i licni prijatelji  sto je i glavna vodilja ovakvih okupljanja i zivota uopste.

Izuzetno smo ponosni sto imamo vise nego korektu saradnju sa Opstinom
Ulcinj, Morskim Dobrom iz Budve, Fudbalskim i Atletskim savezima Crne
Gore, Fudbalskim klubovima Buducnost i Zeta, klubovima i skolama
fudbala iz Bara, Niksica, Danilovgrada, Podgorice, Beograda, Uzica, G.Milanovca, Pristine, Kacanika, Tirane, Skadra,Sarajeva i mnogih drugih šireći tako misiju druzenja, prijateljstva i uzajamnog uvazavanja.

“Stoga ce nas, izmedju ostalih, na turniru posjetiti Mirsad Fazlagic, Miodrag Džudovic, Ramiz Krasniqi i mnogi drugi za koje je sport jedna vjera i nacionalnost, a posebno sto se sve desava u Ulcinju i Crnoj Gori sto pokazujemo da vodimo odgovoran drustveni angazman od koga zajednica ima veliku korist. Iskoristicemo priliku da se zahvalimo i ulcinjskim i crnogorskim medijima koji su nesebicno pomagali da fudbalski centar “Causevic” i Ulcinj, najljepsi grad na svijetu, ostanu na mapi destinacija za pripreme sportista”, istakao je Mišo Caušević, organizator turnira, radujući se brzom susretu i druženju trenera i djece iz Crne Gore i regiona.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top