Thursday, July 19 2018
Posljednja vijest

FC “Causevic”: ODRZAN 6. TROFEJ “MILJANA MILJANICA”

tURNIRProteklog vikenda završen je šesti Medjunarodni fudbalski turnir “Trofej Miljana Miljanića” na terenima FC “Caušević” i nećemo nista novo reći ako zaključimo da su svi učesnici, a bilo je 13 selekcija po godištima 2004. i mladji na velikom terenu i 2005, 2006. i 2007. na skraćenom terenu, iz Ulcinja ponijeli predivne utiske vidjenim i uradjenim u proteklih pet dana.
Ove godine i pored svih aktivnosti,komunikacije i licnog upoznavanja i prezentacije turnira cetiri ekipa i skole fudbala iz regiona zahvalilo se na pozivu uz obecanje da ce sledece godine svakako ucestvovati.
Djeca iz Niksica, Podgorice ,Tirane, Kacanika, Ohrida i Bara su se sa svojim trenerima i roditeljima osjecali kao kod kuce, zadovoljni organizacijom, smjestajem i ishranom i onim sto su vidjeli u najjuznijem gradu.
“I pored velikog odricanja i napora da se organizuje jedno ovako druzenje i manifestacija sve se zaboravlja kada vidite da svi gosti pričaju u superlativima o skupu koji šesti put organuzujemo i gdje smo stekli veliki broj prijatelja za cijeli zivot.
Nekoliko djecaka je obilježilo ovaj turnir a oni su Bogdan Vujičić, Gentijan Raka, Ilija Vorotović, Edin Dječbitrić, Ivan Kelj, Merlind Šehu, Aldin Ličina, Alen Bišević, Slobodan Šarić i mnogi drugi dok posebnu zahvalnost dugujemo trenerima svih ekipa koji su na kraju prvenstva i skolske godine animirali roditelje i djecu da se okupimo na druzenju koje ce se dugo prepricavati. Pored pehara za prva tri mjesta i najboljeg igraca, strijelca i golmana svi ucesnici su dobili po diplomu sto su svi sa odusevljenjem prihvatili.
Da smo privukli paznju, zadovoljstvo je sto su nas ovih dana posjetili Mirsad Fazlagic poznato Jugoslovensko ime, Miodrag Dzudovic jedan od trenera u strucnom stabu Crnogorske reprezentacije i igrac koji je ostavio veliki trag kako u klupskoj tako i u reprezentativnoj karijeri, Jusuf Čizmic takodje poznato trenersko ime, Bujar Kasmi dugogodisnji podpredsjednik fudbalskog saveza Albanije, Ramiz Krasnici selektor omladinske selekcije Kosova i drugi prijatelji koji mnogo znace i daju snagu da ovaj turnir raste i svake godine salje jasnu sliku o Ulcinju i Crnoj Gori”, rekao je Mišo Caušević vidno raspoložen uz želju da u septembru pred prvenstvo organizuje jedno slicno okupljanje za takmicarske selekcije od pionira do omladinaca.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top